Aplec de la Sardana, el dia 24

Última revisió 18-01-2016 09:50
18/01/2016

L'Agrupació Sardanista organitza el 4t Aplec d'Hivern de la Sardana, que tindrà lloc el 24 de gener a partir de les 16.30 hores al Pavelló de Can Noguera. 

L’Aplec comptarà amb les cobles Tres Vents i Jovenívola de Sabadell que interpretaran un total de 18 sardanes.

D’entre el repertori d’enguany, cal destacar la sardana ‘Esmuc i Cefedem’ que incorpora a la cobla un Sac de Gemecs, la sardana ‘el meu jo’ que servirà per homenatjar a Jaume Bou, sardanista garriguenc que morí el passat octubre així com la sardana ‘La Garlanda’ una de les sardanes més antigues del compositor Josep Sancho Marraco, fill il·lustre de la Garriga.

Respecte l’edició anterior, enguany hi haurà algunes novetats com una sardana revessa de concurs (una sardana amb enigmes musicals on guanya qui endevina el tiratge de la composició) així com una ‘sardana boja’, que amb la voluntat de divertir el públic, la cobla improvisarà l’ordre de les tirades de curts i llargs. 

L'Aplec tindrà com sempre una sardana de concurs de colles improvisades amb premis per a totes les colles participants, berenar per a tothom, una taula amb manualitats infantils, servei de bar, photocall i venda de productes sardanistes. L’organització espera una participació similar a edicions anteriors superior a les 500 persones.