Concurs solidari a favor de les persones refugiades

Última revisió 10-12-2015 12:25
10/12/2015

Aquest proper divendres l’entitat Projecte Mexcla’t organitza de nou el DesafiaLaMent en una versió que es fa per primera vegada fora de la Festa Major

Aquesta vegada es farà a l’escola Giroi a partir de els 21h i s’ha buscat fer una versió solidària. Així els diners que es recaptin aniran tots destinats a col·laborar en dos projectes d’ajuda als refugiats; el primer d’acollida dels refugiats que arribin al nostre territori a partir de la Fundació Exil i un altre col·laborant amb la caravana solidària que està organitzant l’organització Avalot.

El preu per cada inscripció, que inclou el sopar del Bermutegi de la Garriga, regals per a tots els equips, costa 10 euros.

Les inscripcions es poden realitzar enviant un correu electrònic a l’adreça projectemexclat@gmail.com i es pagaran en el moment de començar l’activitat.

Cada equip rebrà un premi per la participació,.El primer premi és una estada de cap de setmana per tot l’equip a l’Hotel de Turisme Rural El Petit Saüc a Taüll i la resta de premis s’han aconseguit amb la col·laboració d’establiments de la Garriga com Can Baldich, Aromes la Garriga, Queviures Can Noguera, Disterri, Frankfurt la Garriga, Granja Cafeteria La Mila, Bar Ca la Penta, Pizzeria Pietra Nera i Cafeteria La Boulangerie, entre d’altres.