El dia 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, i la Garriga se sumarà a la commemoració amb activitats de sensibilització.

">

Dia contra la Violència de Gènere 2015

Última revisió 16-11-2015 12:03
16/11/2015

El dia 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, i la Garriga se sumarà a la commemoració amb activitats de sensibilització.

El divendres 20 de novembre, a les 20 hores a l’Auditori, es projectarà el documental d’Isabel Coixet La mujer, cosa de hombres, que fa una revisió del paper de la dona a la societat espanyola en els últims 50 anys a través de la publicitat. Un cop projectat el film, el públic gaudirà d’un cinefòrum dinamitzat per l’entitat Drac Màgic. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom.

Una altra proposta serà el taller del Mètode d’Alliberament de Cuirasses (MLC), adreçat a dones i que es farà els dies 24, 25, 26 i 27 de novembre a la Torre del Fanal. El taller vol ser una ajuda per despertar la consciència del cos, reduir l’estrès, les tensions i dolors musculars, millorar la motricitat i la respiració i, sobretot, per alliberar de cuirasses físiques, emocionals i mentals. Les places són limitades i cal fer una inscripció prèvia (és gratuïta) a través de correu pigualtat@ajlagarriga.cat o el telèfon 938719095

Finalment, al Ple muncipal del 18 de novembre es llegirà el Manifest institucional contra la violència vers les dones.

Des de l'Ajuntament es recorda a la població que les dones que es trobin en situacions de violència masclista i les persones del seu entorn poden trucar les 24 hores del dia i cada dia de l’any al telèfon 900 900 120.També es poden adreçar al Servei d’Informació i Atenció a Dones, situat a l’oficina de Serveis Socials de la Garriga.