Xerrades sobre educació de joves i infants

Última revisió 09-11-2015 09:32
09/11/2015

Les famílies de la Garriga gaudiran, aquest mes, de dues activitats formatives programades dins el Catàleg d’activitats de suport a la funció educativa de les famílies de la Diputació de Barcelona. Seran el 13 i el 28 de novembre.

La primera es portarà a terme el 13 de novembre sota el títol “Les necessitats bàsiques dels infants i els adolescents”, i consistirà en una conferència-col·loqui sobre emocions, sentiments i necessitats bàsiques de l’ésser humà en les diferents etapes del seu desenvolupament. Es farà a les 20 hores a l’Auditori de l’Escola de Música.

En el mateix espai, el dia 28 de novembre de 10 a 13 hores, tindrà lloc la conferència-taller “Educar sense cridar” amb l’objectiu de donar estratègies i instruments als pares i mares, per educar amb serenitat i coherència .

Aquestes dues propostes formatives, que són gratuïtes, han estat han estat escollides per les AMPA de la Garriga i el públic participant de la darrera edició. Les places són limitades i és necessari fer inscripció prèvia, trucant al 938605990 o bé enviant un correu a scomas@ajlagarriga.cat.