L'escola Puiggraciós, seleccionada pel projecte GEP

Última revisió 16-11-2015 09:24
16/11/2015

L'escola Puiggraciós ha estat seleccionada per a formar part del Grup Experimental pel Plurilingüisme (GEP), en el desplegament del marc per al plurilingüisme a l’escola catalana del Departament d’Ensenyament.

El curs passat, l' escola ja va engegar el projecte “Discovering the world”,que es basa en l’ús de la llengua anglesa en l’àmbit de coneixement del medi social i natural, projecte que s’aplica de 3r a 6è de primària amb una sessió setmanal. 

Enguany els alumnes de 5è i 6è de primària, a més a més, fan dues sessions mensuals que es destinen a treballar la comprensió i expressió orals a través de les notícies del món i els jocs. Les nenes i nens d’educació infantil, continuen treballant una sessió d’anglès a la setmana i també a l’hora dels tallers i aquest curs s’introdueix l’anglès en les sessions de racons.

Tot plegat es fa perquà l’ús de diferents llengües per a accedir al coneixement és una pràctica que l’individu ha de desenvolupar des de l'edat escolar per tal d’establir les bases que li permetran aprendre qualsevol llengua de forma eficient. 

El projecte Grup d'Experimentació per al Plurilingüisme es va posar en marxa per "assolir els objectius d'Europa 2020 vers la competitivitat europea, els principis d'internacionalització i d'èxit escolar de l'acord de govern, i s'alinea amb els compromisos de qualitat del Marc per al plurilingüisme del sistema educatiu a Catalunya".

 

Enllaços