Es busquen persones pel programa Voluntariat per la Llengua

Última revisió 27-10-2015 11:38
28/10/2015

L'Oficina de Català busca persones que vulguin participar a la 23a edició del Voluntariat per la llengua per tal de formar parelles lingüístiques.

Aquest programa va dirigit a les persones majors d'edat que vulguin conèixer la nostra llengua. L'objectiu és que aquestes persones que volen practicar el català i de vegades no tenen amb qui parlar puguin sentir-se còmodes a través de la conversa i agafin fluïdesa.

El programa va adreçat a persones majors de 18 anys i suposa un compromís mínim de 10 hores (una hora a la setmana durant deu setmanes) per tal de trobar-se on vulguin i parlar tenint en compte que no hi ha cap tipus de condicionament pel que fa als temes de conversa.

La participació al Voluntariat per la llengua facilita que les persones, que tenen coneixements de llengua catalana i encara no la parlen, guanyin prou fluïdesa per incorporar-la de manera natural en les activitats quotidianes, laborals o de relació social. I a la vegada fa que les persones que parlen habitualment el català no canviïn de llengua si s'adrecen a persones desconegudes o bé es pensen que el seu interlocutor és originari de fora de Catalunya.

Els interessats a participar en el voluntariat com a aprenent o com a voluntari es poden adreçar-vos a l'Oficina de Català, c. Negociant, 79, o bé fer-nos un truc al 93 860 59 94.

voluntariat per la llengua
voluntariat per la llengua