Entrada gratuïta al museu de Pau Casals per a les persones de la Garriga

Última revisió 08-10-2015 08:50
08/10/2015

L’Ajuntament de la Garriga ha signat un conveni de col·laboració durant tres anys amb la Fundació Pau Casals, del Vendrell, amb la finalitat de donar a conèixer l’obra d’aquest músic i català universal. 

En virtut del conveni, tothom que acrediti estar empadronat a la Garriga tindrà accés gratuït a la Fundació Pau Casals i al seu museu (entrada gratuïta durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2015; gener, febrer, març, octubre, novembre i desembre de 2016; i gener, febrer, març i octubre de 2017).


El museu es troba al passeig Marítim del Vendrell, a la casa on el músic va viure fins al 1939, quan es va veure obligat a marxar a l’exili. L'objectiu principal del museu és el de conservar, preservar i difondre la vida i la obra de Pau Casals a través de l'extens patrimoni artístic i documental que s'hi conserva.


La Fundació Pau Casals conserva, difon i gestiona el llegat patrimonial d’aquest compositor català. Des de la seva remodelació l’any 2001, ha impulsat molts projectes per fer-se present en el món cultural, donant suport i beques a joves intèrprets de violoncel, desenvolupant programes que facilitin la difusió i aprenentatge de la música i projectes relacionats amb la pau, els drets humans i la inclusió social, tot fent arribar la música en espais i col·lectius socials on normalment no hi arriba.