Concert de Gordon Webster&Friends a la Garriga

Última revisió 06-10-2015 14:20
07/10/2015

Dissabte 10 d'octubre, l'associació dels Impresentables Hoppers la Garriga porten el gran Gordon Webster directament des de Nova York fins a la Garriga.

El concert, en el que l'espai per ballar està garantit perquè l'aforament és limitat, es farà al pavelló de Can Violí de la Garriga (Avda. 11 de Setembre s/n), el mateix on els Gentlemans & Gangsters ja ens van fer vibrar fa un parell d'anys.

El pianista Gordon Webster s'inspira en una àmplia gamma referències, aconseguint el sentiment genuí del primer swing dels anys 20.

Canadenc de naixement i actualment radicat a Nova York, el pianista Gordon Webster s'inspira en una àmplia gamma d'influències musicals. De fet, el seu llenguatge propi comprèn elements de tota la tradició del jazz i la seva música té la capacitat de transportar-nos a través de tota la història d'aquest estil musical.

Segons els crítics "la seva forma de tocar desprèn una energia contagiosa i una emotivitat sincera que conformen un conjunt harmònic que no deixa a cap oient indiferent. En el cor de l'expressió musical d'aquest grup hi trobem un swing innegable i accessible".

Les entrades a 30 euros es poden comprar:

http://www.ticketmaster.es/es/entradas-musica/the-impresentable-gordon-webster-and-friends/16286/ (internet, telèfon i punts habituals de distribució de tiketmasters)
Swing Maniacs (Barcelona)
XaviSwing (Barcelona)
Ball a la carta (la Garriga)