2a edició de les Jornades d'Emprenedoria

Última revisió 22-10-2015 14:49
22/10/2015

Els dies 5 i 6 de novembre el Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament organitza les 2es Jornades per a Persones Emprenedores. Les jornades es plantegen com una Masterclass d’Entrenament Emprenedor i parteixen de la base que les habilitats no només es poden ensenyar, sinó que també es poden entrenar.

Durant els dos dies, es faran un seguit d’activitats formatives enllaçades, i cada una d’elles es treballarà com si fos un entrenament de les diferents competències necessàries per emprendre: autoconeixement, creativitat, comunicació, marca personal i model de negoci.

Les jornades es presenten com una sola activitat, però les persones que ho vulguin també tenen la possibilitat de fer només alguna de les sessions programades (les que participin en tots els entrenaments rebran un kit d’entrenament que inclou materials diversos). Totes les sessions aniran a càrrec de la mateixa ponent, Maria Batet experta reconeguda en temes d’emprenedoria i principalment en temes vinculats a la formació emprenedora.

Aquest any es manté una formació específica en xarxes socials adreçada principalment a comerciants, encara que s’hi pot inscriure tothom. L’horari d’aquesta activitat, que se centrarà en Linkedin i Twitter, és de les 14 a les 16 hores.

Més informació i inscripcions al Servei d’Emprenedoria (93 860 52 94 – iboadas@ajlagarriga.cat), al web municipal i al compte de Twitter @lagarrigaempren.