Les eleccions al Parlament, des de la sala de Plens

Última revisió 23-09-2015 11:23
23/09/2015

L'Ajuntament obrirà les seves portes a la ciutadania a partir de les 20 h per tal que pugui seguir els resultats de les eleccions al Parlament del proper 27 de setembre.

A la sala de Plens de l'Ajuntament, es disposarà una televisió i, a mesura que arribin els resultats de les votacions dels 17 col·legis electorals de la Garriga es procedirà a projectar-los en una pantalla gegant i a fer-ne els gràfics corresponents.

Es calcula que cap les nou es podran començar a tenir els primers recomptes perquè un cop es tanquin els col·legis a les 20 h, encara queda introduir els vots per correu i que votin els interventors i els membres de les meses.

resultats electorals a la sala de plens la garriga
resultats electorals a la sala de plens la garriga