Es presenta la nova temporada del Teatre

Última revisió 18-09-2015 13:11
17/09/2015

La nova temporada del Teatre de la Garriga - El Patronat arrencarà el poper 19 de setembre amb un espectacle de carrer molt especial a càrrec de la Companyia Xip Xap, que marcarà el tret de sortida de la nova programació. L’espectacle Rum Rum Trasto Karts, on la diversió, l’emoció i la participació del públic estan assegurades, és gratuït i es farà a les 19 hores al Passeig.

Aquesta tardor visitarà el Teatre acollirà l’obra Brots (3 d’octubre), amb la Cia. Toni Albà i el seu humor delirant i absurd. Un altre dels plats fors serà el concert de Joan Miquel Oliver (21 de novembre), que després del comiat d’Antònia Font retorna a l’escenari amb Pegasus (2015), el seu 3r àlbum en solitari i el primer des de la separació de la banda mallorquina.

També al novembre es podrà veure Somriures i llàgrimes (7 de novembre), la primera versió en català del conegut musical The Sound of Music, adreçat a un públic familiar i de totes les edats

Completen la programació l’espectacle Gràcies, Ovidi (24 d’octubre), per commemorar el 20è aniversari de la mort del poeta, així com els espectacles familiars La Via Làctea; Karishma, un espectacle de mà amb el segell local del Grup Charly Trama i d’en Jordi Quimera, i Milim, de la Cia. Divias, resident al Teatre de la Garriga.

El teatre fet des de la Garriga també tindrà el seu lloc a l’escenari amb Kòmix, que presentarà l’obra El fascinerós és al replà (17 d’octubre), de Joe Orton,. Al desembre i al gener, com sempre, l’associació Fem Pastorets farà reviure la història del clàssic nadalenc per excel·lència Els Pastorets.

D'altra banda, aquest cap de setmana, des de l'Ajuntament també s'ha programat una altra activitats infantil, dins el Festival de Titelles al carrer. Es tracta de la Ploma del Pingüí, de la Companyia

Es farà a les 18 h a la Plaça Sta Isabel, patrocinat per la Geltatteria Toscana