El Teatre de la Garriga estrena web

Última revisió 14-09-2015 10:40
10/09/2015

El Teatre de la Garriga - El Patronat ha posat en marxa una pàgina web pròpia, que podeu consultar a www.teatrelagarriga.cat

Al web es podrà consultar la programació, visualitzar esquetxos teatrals, comprar directament les entrades per als espectacles des de casa a un preu més avantatjós (eïna disponible a partir del dia 19 de setembre a les 20 h) i conèixer tots els serveis que s'ofereixen des del Teatre.

La posada en marxa del portal coincideix, també, amb un nou impuls de la presència del Teatre a les xarxes soxials, on ja compta amb nombroses persones seguidores tant a twitter com a Facebook, des don es fa difusió del dia a dia de l'equipament.

Visita la pàgina web

Presentació nou web El Patronat
Presentació nou web El Patronat