Distincions de les PAU per a dues garriguenques

Última revisió 04-08-2015 13:38
04/08/2015

Dues estudiants de la Garriga, Laura Garriga Sagalés i Núria Planes Conangla, van rebre de mans del conseller Mas-Collel  les Distincions de les PAU .

El Departament d'Economia i Coneixement concedeix la Distinció de les PAU a tots els estudiants de Catalunya que en la convocatòria del mes de juny han obtingut una qualificació de les proves d'accés a la universitat igual o superior a 9 amb la finalitat de reconèixer públicament l'esforç dels estudiants, així com la preparació en la realització de les proves d'accés a la universitat (PAU)

Laura Garriga Sagalés a la dreta de la foto, va formar-se a l'Escola Sant Lluís Gonçaga i ha fet el batxillerat a l'Institut Vil.la Romana. Garriga estudiarà grau de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i Filologia Catalana la UOC.

Núria Planes Conangla que, a més, també ha guanyat un del Premis Extraordinaris de Batxillerat 2015, fins a 4t d'ESO anava a l'Institut Manuel Blancafort però el Batxillerat l'ha fet a l'Institut Jaume Vicens Vives de Girona amb una Beca Cims-Cellex. Planes Conangla estudiarà el grau de Matemàtiques a la UPC i el Títol Superior de Música a l'ESMUC.