La web visitalagarriga, en francès i anglès

Última revisió 10-08-2015 13:50
17/08/2015

La web de turisme i patrimoni de la Garriga compta, des d'aquest estiu, amb una versió francesa i una d'anglesa.

Tan la versió francesa com l'anglesa, faciliten l'accés a l'oferta patrimonial, cultural i turística del municipi a turistes d'aquestes dues llengües.

Amb la pàgina web www.visitalagarriga.cat les persones interessades a conèixer la Garriga compten amb una eina útil i molt completa que els permet descobrir tot allò de què poden gaudir al poble.

La informació de la pàgina s'estructura en 4 blocs principals, que giren al voltant del Centre de Visitants de la Garriga i la seva oferta turística; els principals punts d'interès del poble; els itineraris de descoberta patrimonial, i els senders naturals existents. 

Així mateix, s'inclouen diferents aparats d'informació de servei a la persona usuària, que pot trobar fàcilment indicacions sobre l'agenda d'activitats local o llocs on menjar i dormir, entre d'altres. A través del web, a més, es poden concertar visites guiades als diferents itineraris programats, que aprofundeixen en diverses facetes de la història del poble, com són l'època del Modernisme i l'estiueig o la Guerra Civil Espanyola.

Entre els principals indrets d'interès turístic destaquen la Vil·la Romana de Can Terrers, l'Illa Raspall, la Doma, el refugi antiaeri de l'Estació o el camp d'aviació de Rosanes. Per conèixer tota la seva oferta, la Garriga brinda també la possibilitat de llogar unes guies virtuals, a través de les quals el públic visitant pot fer itineraris pel seu compte, tot seguint les indicacions d’aquests aparells tecnològics.