Presentació del llibre Plus Ultra de Jordi Borràs

Última revisió 24-07-2015 09:58
24/07/2015

El proper dimarts dia 28 de juliol a les 8 del vespre, es presentarà a la Fundació Maurí el llibre Plus Ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya. La presentació comptarà amb les intervencions de Jordi Borràs, l’autor, i Roger Prims, prologuista i regidor de la Garriga.

El llibre que es presenta és una obra a cavall de la fotografia documental, el periodisme d’investigació i la recerca històrica que parla del moviment reaccionari que s’ha originat com a resposta dels que no volen que els catalans puguin decidir el sue futur. És un retrar de l’espanyolisme en la seva màxima expressió i els vasos comunicants entre un moviment unionista que no es considera nacionalista i l’extrema dreta. 

Jordi Borràs és il·lustrador i fotoperiodista. Compagina professionalment totes dues disciplines –il·lustració i fotografia– estant especialitzat en qüestions socials. Ha publicat il·lustracions a una gran varietat d'editorials i revistes, sent autor i coautor de diversos títols il·lustrats i col·labora com a fotoperiodista freelance a NacióDigital.cat, el Setmanari Directa o l'agència Demotix. En el camp de la fotografia cal destacar el seu primer llibre: Warcelona, una història de violència publicat el 2013