Divendres de Festa Major molt familiar

Última revisió 31-07-2015 12:58
31/07/2015

El divendres de Festa Major, festa local al municipi, comptarà amb activitats per un públic infantil i familiar durant tot el dia.

Al matí, els més menuts, podran participar a les diferents activitats d'aigua programades així com a la festa de l'escuma. Des de les 11 h, la pista número 1 s'omplirà de gimcanes, guerres de globus, inflables i un fional de festa ple de música i escuma.

Aquesta activitat en la qual col·laboren l'Agrupament Escolta amb el suport del Consell d'Infants està patrocinada per Càrniques Blancafort.

La tarda de divendres també té una marcada aposta familar amb la tarda d'activitats. 3 hores de parxís, jugantots, passeig amb burros, tallers de mandales i el joc de 3D Kapla, ompliran de 17.30 h al 20.30 h el Passeig amb la col·laboració del grup Mexcla't, Tres Tombs la Garriga i el grup de les noies.

A més d'aquestes actitvitats, durant la Festa Major s'ha programat, pel públic més jove, un paintball infantil, una matinal de cinema i l’espectacle amb Circ Pànic, entre d'altres.