Contenidors exclusius per a grans productors

Última revisió 13-07-2015 09:34
13/07/2015

L’Ajuntament ha repartit una quarantena de contenidors de matèria orgànica a establiments que en són grans productors, entre els quals hi ha restaurants, bars, i comerços alimentaris, entre d’altres. 

Els contenidors -que són d’ús exclusiu per a aquests grans productors- s’han col·locat a l’interior dels locals, i només es treuen al carrer al vespre per a buidar-los.

El repartiment s’ha fet després d’una ronda de visites per als establiments que més matèria orgànica generen, en què s’ha estudiat quines són les necessitats de cada local i què es pot fer per millorar la recollida selectiva al poble. En la mateixa línia, durant aquest 2015 s’han repartit prop de 70 de compostadors per a veïns o veïns amb hort i jardí.

contenidor
contenidor