SPOT, al Teatre

Última revisió 22-07-2015 10:02
22/07/2015

La companyia Nats Teatre posa en escena Spot, un espectacle fresc i amb molt sentit de l'humor sobre la contaminació i saturació publicitària de la nostra societat. 

Eslògans, marques, reclams, anuncis ... la publicitat és cada vegada més agressiva i condiciona la nostra vida diària amb els seus trucs encaminats a embolicar-nos en la seva espiral consumista. Segons Nats Teatre, "en ocasions ens sorprenem a nosaltres mateixos parlant el llenguatge dels espots publicitaris o sotmetent el nostre criteri als eslògans de la televisió". 

La ironia i l’humor de l’espectacle faran d’ell un deliciós entrant per a la Festa Major 2015.

L’obra es podrà veure el 25 de juliol a les 22 h al Teatre de la Garriga – El Patronat i les entrades es poden comprar anticipades (6 euros) a l’OAC i a www.ticketea.com, i el mateix dia de la funció a les taquilles.

cartell espo
cartell espo