Celebrat el Ple d'Organització

Última revisió 07-07-2015 13:10
30/06/2015

El Ple Extraordinari d'Organització, que determina la composició dels grups polítics i els seus portaveus i el nomenaments dels regidors a les diferents comissions i òrgans de govern, es va portar a terme el 29 de juny passat.

Així durant aquesta legislatura seran portaveus per CIU Sr. Joan Esteban Sans i Sr. Vicens Guiu Fàbrega (suplent); per Acord ERC-AM Sra. Neus Marrodán Torrents  i Sr. Albert Benzekry Arimón (suplent); per la C.U.P-PA Sra. Clara Dachs Bernad  i el Sr. Roger Prims Vila (suplent); per C’s, el Sr. Àngel Guillen Deu; per PSC-CP, el Sr. Àlex Valiente Almazán per SI-Solidaritat, el Sr. Josep Oliveras Cuquet i per ICV-EUiA-E Sr. Israel Molinero Blanco.

La sessió també va determinar per unanimitat la periodicitat del Ple aquest 2015, ja que per la resta de legislatura serà abans d’iniciar-se cada període anual, el Ple aprovarà el calendari que regirà durant l’any. Es va decidir que se celebrarà els dimecres 29 de juliol, 30 de setembre, 28 d’octubre, 18 de novembre i 16 de desembre.

Durant aquest Ple, també es va donar compte de les resolucions d'alcaldia sobre les delegacions sectorials dels diferents regidors, la designació de la Junta de Govern Local i les seves atribucions, el nomenament dels tinents d'alcalde i les delegacions genèriques.

Un altre dels punts que es van portar a votació van ser la Comissió Especial de Comptes i el nomenament dels representants de l'Ajuntament a diferents òrgans col·legiats.

Els dos darrers punts van ser l'assignació de drets econòmics de l'alcaldessa i els regidors i les aportacions als grups polítics municipals per a la legislatura 2015-2019, que es van aprovar 12 vots a favor (CiU, Acord i C's) 1 Abst (SI) i 4 en contra (CUP, PSC i ICV);i 15 vots a favor i 2 abstencions (SI i PSC_CP) respectivament.