El Bus nocturn del C17, una bona opció per anar de festa

Última revisió 20-07-2015 13:52
17/07/2015

Aquest any torna el Bus Nocturn del Pla C17 que recorrerà les festes majors i altres concerts d’aquest estiu destinats als joves.

L’objectiu d’aquest servei és el de facilitar la mobilitat nocturna de joves durant actes importants d’oci nocturn dels municipis que conformen el Pla C17 així com d’altres festes interessants pels joves. A més a més, es pretén reduir els possibles accidents de trànsit deguts als efectes del consum d’alcohol o altres substàncies.

El servei funcionarà en les següents festes:

• 25 de juliol: Festa Major Mataró
• 1 d’Agost: Festa Major de la Garriga
• 15 d’agost: Festa major de Cardedeu
• 22 d’agost: Festa Major de l’Ametlla
• 28 i 29 agost: Festa Major de Granollers

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer a través del web del C-17 i també la mateixa nit a la parada del bus (si queden places lliures). Així mateix, es pot fer la consulta dels horaris i parades. 

Durant cada jornada hi haurà un viatge d'anada però de tornada en passarà cada 45 o 60 minuts depenent del municipi on es celebri el concert.

El Bus Nocturn és una iniciativa del Pla Supramunicipal de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17. És un autobús de línia discrecional que fa un recorregut pels municipis adherits: l'Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, les Franqueses del Vallès, la Garriga, i el Tagamanent.

Enllaços