El concert "Corpus imaginari", inici de la programació de Corpus

Última revisió 27-05-2015 08:57
27/05/2015

Aquest divendres 29 de maig El Teatre de la Garriga – El Patronat acollirà la presentació de la programació de Corpus 2015, en un acte que marcarà el tret de sortida de la festa més popular de la Garriga. 

El Corpus de la Garriga, que se celebrarà el 7 de juny, prepara una de les seves edicions més festives. Amb la propera declaració de les catifes de flors com a Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional, la Garriga consolida -encara més- una festa reconeguda arreu.

L’acte de divendres inclourà el concert Corpus imaginari i la presentació del CD que s’ha editat amb aquest mateix nom. Es tracta d’un àlbum amb 11 peces musicals pensades per ser la banda sonora de la diada, compostes pel garriguenc Marçal Ramon i interpretades per la Companyia Imaginària d’Arrel. L’actuació comptarà també amb les actuacions de Geganters de la Garriga, l’Esbart Dansaire de Granollers, Carles Belda i Joan Garriga (rapsodes), Joana Serra i Magí Serra (ballarins) i l’Agrupació Sardanista de la Garriga. El públic assistent podrà adquirir el CD a la sortida del Teatre, i l’àlbum també es podrà trobar a comerços del municipi.

A l’acte de presentació de Corpus 2015 també es donarà a conèixer un nou personatge: El Clavellot, un capgròs fet per Ramon Aumedes i que serà present a tots els actes programats aquest any.

La presentació oficial de Corpus 2015 marcarà l’inici de la programació especial de la festa, que se celebrarà del 29 de maig fins al 7 de juny i que inclourà activitats com la Trobada de Gegants, la cursa familiar Colors Corpus Run, la Nit dels aparadors o el concert de jazz amb The Gramophone Allstars Big Band.