Cap de setmana ple d'activitats

Última revisió 21-05-2015 13:55
21/05/2015

El cap de setmana del 22 al 24 de maig comptarà amb activitats tan diverses com un correbars poètic, una jornada de swing, concerts de jazz i de corals, un cinefòrum de Cinema Paradiso i amb les eleccions municipals, entre d'altres.

Divendres 22 comença amb el taller de coulant del Casal i el correbars poètic, que començarà a les 20 h al bar del Teatre. Segons la Bordalla, que ho organitza,"és una activitat on es pot gaudir de bona poesia festiva i una cervesa en 6 bars del municipi". També el divendres es podrà assistir a un cinefòrum "molt especial" al Cinema Alhambra. Hi assistirà l'actor Salvatore Cascio, que va fer el paper de Totó a la pel.lícula Cinema Paradiso. Ell la presentarà i després de visionar-la en farà un debat. Vingut expressament d'Itàlia, farà una segona sessió el dissabte.

Dissabte i diumenge serà el moment de màxima celebració del barri de Santa Rita del municipi. Han organitzat jocs infantils, música i un sopar de germanor, a més de la tradicional missa i el repartiment dels tradicionals ramets.

El swing, el jazz i la sardana seran protagonistes del dissabte musical a la tarda. A partir de les 17 h, The Impresentables Hopper organitzen un homenatge a Frankie Manning a la plaça de l'Església. A la plaça de Can Dachs es portarà a terme la Festa Sardanista a partir de les 18 h i al Teatre un tribute a Gil Evans a les 20 h.

Dissabte també hi haurà la Cloenda del Club Bàsquet la Garriga, a partir de les 17.30 h al poliesportiu de Can Noguera.

Diumenge, a part de les eleccions municipals (de 9 a 20 h) hi haurà, al Teatre, l'espectacle de Pere i el Llop (11.30 h) i el concert de les corals de l'Escola Municipal de Música (18.30 h).

Podeu consultar horaris i llocs a l'agenda