Debat electoral amb tots els grups

Última revisió 20-05-2015 09:47
18/05/2015

Dimecres 20 de maig es farà un debat electoral al Teatre de la Garriga (20 h) amb tots els grups que es presenten a les eleccions municipals.

El debat, moderat pel periodista Marc Bellmunt, comptarà amb la participació de Clara Dachs (CUP), Ángel Guillén (C’s), Ferran Jiménez (PP), Israel Molinero (ICV-EUiA), Josep Oliveras (SI), Àlex Valiente (PSC), Neus Marrodán (Acord + ERC) i Meritxell Budó (CiU).

L'acte constarà de tres parts diferenciades. La primera serà una part expositiva que girarà entorn quatre blocs, els quals cada candidat podrà desenvolupar lliurement i que tindrà un torn de rèpliques cadascun d’ells. Aquests blocs seran economia, urbanisme i territori, societat i nacional.

A la segona part cada candidat respondrà a dues preguntes que el públic assistent haurà fet arribar, per escrit, als organitzadors durant l’intermedi de l’acte, i que aquests s’encarregaran de seleccionar.

L’acte finalitzarà a amb una tercera part de conclusions, en la qual cadascun dels candidats tindrà l’opció de dirigir-se al públic per fer les reflexions que consideri pertinents.

El debat està organitzat per La Garriga Digital i Ràdio Silenci (que l'emetrà en directe), gràcies al patrocini d’Hotel Termes La Garriga.