Les inscripcions pel programa Accelera el creixement acaben el 5 de juny

Última revisió 01-06-2015 09:35
01/06/2015

L’Ajuntament de la Garriga col·labora amb la Diputació de Barcelona i amb PIMEC amb amb el programa Accelera, que té l'objectiu de millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques barcelonines i crear ocupació.

Es tracta d'un programa anual adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona que estiguin en funcionament (han de portar com a mínim 5 anys d'activitat) i tinguin una estructura mínima de 3 treballadors.

Durant 10 mesos, se'ls ofereix a les 50 pimes seleccionades, un acompanyament individualitzat i formació especialitzada en àmbits clau per al creixement com ara l'estratègia empresarial, la internacionalització, la innovació, les habilitats directives, la comercialització o el màrqueting. 

La finalitat del projecte és que les empreses participants obtinguin un pla de creixement de la seva empresa i les eines de recolzament per tal que el seu pla es pugui materialitzar.

Les empreses de laa Garriga interessades a participar-hi s'han de posar en contacte abans del 5 de juny de 2015 amb la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Garriga, trucant per telèfon 938605294 o enviant un correu a nblancher@ajlagarriga.cat

Documents adjunts