Programació especial a Ràdio Silenci per les eleccions

Última revisió 07-05-2015 12:59
07/05/2015

Ràdio Silenci oferirà una progrmació especial durant la campanya electoral i les eleccions municipals del 24 de maig. 

L'emissora municipal de la Garriga entrevistarà als alcaldables de les 8 candidatures que es presenten als comicis: la CUP el dimarts 12 de maig; Ciutadans el dimecres 13 de maig; PP el dijous 14 de maig; ICV-EUiA el divendres 15 de maig; PSC el dilluns 18 de maig; Solidaritat el dimarts 19 de maig; Acord Independentista per la Garriga-ERC el dijous 21 de maig; i CiU el divendres 22 de maig.

Les entrevistes s'emetran a les tres de la tarda i les vuit del vespre. 

A més, el dimecres 20 de maig a les 20 h, conjuntament amb La Garriga Digital, Ràdio Silenci organitzarà al Teatre de la Garria-El Patronat un debat electoral moderat pel periodista de la Garriga Digital Marc Bellmunt. El públic tindrà l’oportunitat de fer preguntes als alcaldables, que debatran sobre les principals temàtiques que afecten el municipi i exposaran el seu projectes.

D'altra banda, Ràdio Silenci explicarà a l'Infogar, de dilluns a divendres a les 14:30 i les 19:30, tota la informació relacionada amb la campanya electoral. A més, farà el seguiment del dia de les votacions, amb un informatiu amb les dades de participació a les 14:30 i un programa especial al vespre per oferir els resultats electorals i analitzar la composició del nou ple municipal.

Els informatius amb tota l'actualitat electoral es penjaran, com es fa sempre, al web de l'emissora. Pel que fa a les xarxes socials, els comicis es podran seguir a Twitter amb l'etiqueta #municipalsLG2015. 

El pla de cobertura electoral (que es posarà en marca aquest divendres 8 de maig) va ser aprovat per unanimitat el passat 27 d’abril al consell d’administració de l'Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació, del qual forma part Ràdio Silenci.

Logo Ràdio Silenci
Logo Ràdio Silenci