Una diada de Sant Jordi plena d'activitats

Última revisió 21-04-2015 14:30
20/04/2015

La diada de Sant Jordi, que arriba el proper dijous 23 d’abril, comptarà amb una programació diversa i amb propostes per a totes les edats. Durant tot el dia, a la plaça de Can Dachs, el públic podrà passejar per les tradicionals paradetes de llibres i roses. També seran presents al carrer entitats, associacions i grups polítics, així com l’EMAD, l’EME o el Casal de Joves.

Concursos
Des de la Biblioteca Núria Albó s’organitzarà un concurs dedicat al llibre Història de la Garriga. Dels primers assentaments humans al segle XXI, publicat per l’Ajuntament i que ja estarà a la venda. En aquest concurs, que també tindrà la seva versió radiofònica a Ràdio Silenci, el públic haurà de respondre preguntes sobre el passat del municipi i podrà guanyar un lot de llibres. Per la seva banda, l’EMAD convocarà un concurs de dibuix.

Espectacles
A la tarda els nens i nenes gaudiran d’un espectacle d’animació infantil a la plaça de l’Església i participar al taller “Fer un castell” de l’EMAD. Des del Casal de Joves s’ha programat una exhibició de Hip – hop Break i un taller de cuina, entre d’altres activitats.

Signatura de llibres
Sant Jordi també brindarà l’oportunitat a les persones interessades de tenir un exemplar signat de diversos llibres. En el cas d’Història de la Garriga. Dels primers assentaments humans al segle XXI, els seus autors faran signatures.El llibre Història de la Garriga és un projecte de l’Ajuntament pensat per convertir-se en l’obra de referència de l’estudi i el coneixement de la història del municipi. Es tracta d’una obra conjunta d’Elisenda Barbé, Arnau Garcia, Jaume liber i Jordi Llimargas. La publicació compta amb el suport de la Generalitat i la Diputació, i amb el patrocini de Blancafort Resort SL, Càrniques Blancafort SA, Caro Import SL, Disterri SA, Greens Power Products SL, Incic SL i SR Coemmo SL.

Concerts de Sant Jordi
El 23 d’abril l’Escola Municipal de Música i l’Oficina de Català de la Garriga organitzen un Concert de Sant Jordi. L’actuació, a càrrec d’alumnes de l’EMM i presentada per alumnes de català, tindrà lloc a les 18.30 hores a l’Auditori de l’EMM i serà oberta a tothom. I a les 21 h serà el torn de Gospel Joy la Garriga que recollirà donacions voluntàries en benefici de Càritas

Vídeos

Mainasons en directe! Sant Jordi 2013 a La Garriga

VOTV - Llibres, roses i art als carrers de Caldes i la Garriga

Et pot interessar