La Garriga rep 226.000 euros per pal·liar els efectes de la ventada

Última revisió 01-04-2015 11:49
01/04/2015

La Diputació de Barcelona ha destinat 226.610 euros a l'Ajuntament de la Garriga com a ajut pels desperfectes causats per la ventada del passat 9 de desembre. Del Vallès Oriental, la Garriga és el municipi que més diners rebrà, seguit per l'Ametlla (180.254) i Caldes (111.540). 

La Diputació ha destinat un total de 3.034.743 euros en ajuts als 28 municipis afectats que van justificar danys al patrimoni públic després del temporal de vent i aigua del passat desembre. El repartiment dels ajuts s'ha fet a partir de la relació i l'import dels danys presentats per cada ajuntament, i els diners són per als desperfectes ocasionats a terrenys i equipaments d'ús públic. 

Durant els darrers mesos, l'Ajuntament ja havia dut a terme tasques per reparar alguns dels danys que va causar el vent a a les teulades de l’escola Tagamanent, Can Mora i Can Raspall, així com a les casetes de mestres que actualment utilitzen Els Dofins i l’associació El Far.

Ventada
Ventada