Es presenten els treballs de recerca de batxillerat

Última revisió 23-03-2015 11:49
20/03/2015

Una selecció dels millors treballs de recerca d'alumnes de batxillerat del municipi (TREC) es van presentar a la sala de Plens, el 18 de març passat.

Des de l'estudi biològic per determinar si podria haver vida extraterrestre, passant pels cotxes d'hidrogen i acabant amb un prototip de cadira de rodes, aquests projectes van mostrar l'enginy i la capacitat de treball de l'alumnat dels instituts Blancafort i Vil·la Romana i de l'escola Sek Catalunya.

Els estudis sociològics també hi van tenir el seu espai amb una avaluació del 9N, del potencial d'Apple, dels mitjans de comunicació locals o del cas Fresno.

Tant el nivell dels treballs com de les presentacions va ser molt alt i això segons el regidor d'Ensenyament " dóna esperança del futur brillant que ens espera". Una opinió que van compartir els directors dels dos instituts que van agrair l'oportunitat que els havia brindat l'Ajuntament amb aquesta activitat. "És un dia d'unitat, per compartir experiència i per constatar el nivell educatiu del nostre poble".

Els treballs seleccionats van ser els següents, però al document adjunt podeu consultar les fitxes de la resta de projectes:

INSTITUT MANUEL BLANCAFORT
· VIDA EXTRATERRESTRE? ESTUDI DE LA TOLERÀNCIA D’ALGUNS MICROORGANISMES A CONDICIONS EXTREMES - Laura Roura López
· iSOCIETY, ¿HA INFLUIDO APPLE EN LA SOCIEDAD? - Michelle Bernachi Melgar
· EL COTXE D’HIDROGEN: REALITAT O FICCIÓ? - Aleix Lladonosa Pozo

INSTITUT VIL·LA ROMANA
· DE BEN A PROP - Laura Garriga Sagalés
· EL CONTEXT ENTORN EL 9N - Montserrat Pareras Dameson
· PROJECTE TECNOLÒGIC AMB ARDUINO - Roger Margarit Sol

COL·LEGI INTERNACIONAL SEK-CATALUNYA
· 26/03/2004: CAS FRESNO - Roger Nadal Botet

Documents adjunts