Es presenta un projecte de la Garriga a la Jornada Estratègia Europa 2020

Última revisió 23-03-2015 13:56
19/03/2015

El projecte d'acollida d'estudiants francesos a l'EME es va presentar com una exemple d'experiència dels governs locals en el desenvolupament de projectes europeus en els àmbits d'Igualtat i Ciutadania, Educació i Benestar Social, durant la Jornada Estratègia Europa 2020.

L'any passat, una quinzena d’alumnes del col·legi Toulouse Lautrec de Langon (prop de Burdeus) van visitar la Garriga per conèixer el projecte ACADA que es porta a terme a l'Escola Municipal d'Educació (EME). Els joves, que van poder venir gràcies al projecte europeu Leonardo, eren alumnes d’aquest centre de secundària que participaven d’un projecte d’educació professional adaptada, Segpa, similar a l’ACADA.

La jornada "L'Estratègia Europa 2020 a l'Àrea d'Atenció a les Persones: la inclusió social, la lluita contra la pobresa i la inversió social", estava coorganitzada per la Diputació de Barcelona per donar a conèixer als municipis la nova agenda de la Comissió Europea en relació als àmbits d'igualtat i ciutadania, educació i benestar social.

Presentació de Meritxell Budó a la jornada Estratègia Europa 2020
Presentació de Meritxell Budó a la jornada Estratègia Europa 2020