Places POM d'informàtic i agents cívics

Última revisió 16-03-2015 09:39
16/03/2015

L'Ajuntament ha convocat places del POM 2015 per a informàtics i agents cívics. 

Els agents cívic haurà d'informar, sensibilitzar i promoure les actituds cíviques per tal de fomentar la bona convivència i el respecte entre la ciutadania així com els bons ús dels béns públics del municipi en àmbits com la neteja i gestió de residus urbans, la tinença de gossos i la mobilitat de vehicles i vianants, entre d'altres.

Pel que fa a l'auxiliar informàtic haurà d'identificar i diagnosticar incidències i problemes, realitzar un manteniment regular dels components de maquinari i programari, instal·lar cables i configurar maquinari i programari i executar programes de diagnòstic o muntar equips de prova d'ús per localitzar la font dels problemes, entre d'altres.

Els interessats han de presentar una instància a l'OAC abans del 30 de març

 

agents cívics
agents cívics