La Garriga, a la marca Catalunya Termal

Última revisió 12-03-2015 10:06
12/03/2015

La Garriga és una de les poblacions que aposta per la marca Catalunya Termal que impulsa el turisme de qualitat i salut.

La campanya es va presentar en un acte simbòlic al Centre Cultural El Born de Barcelona l'11 de març passat. Durant la presentació, que va comptar amb la presència del Conseller d’Empresa i Ocupació, Hble. Sr. Felip Puig i Godes i dels alcaldes dels 8 municipis membres del Consorci,  el regidor de l’Ajuntament de la Garriga i historiador Albert Benzekry va parlar del valor de les aigües mineromedicinals

El projecte té com a principal objectiu impulsar el termalisme de casa nostra i fer-ho amb tots els valors afegits que ofereixen les especificitats de cadascuna de les viles termals, promovent l’oferta turística vinculada a l’activitat balneària. La voluntat del Consorci és col·laborar en aquesta tasca amb altres institucions com la Generalitat, les Diputacions, els Consells Comarcals, i també amb les associacions i els agents turístics de l’àmbit privat.

Les 8 viles termals catalanes agrupades en el Consorci representen la tradició termal catalana en la seva màxima expressió: Caldes d’Estrac, Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, el Vendrell, la Garriga, Sant Climent Sescebes, Sant Hilari Sacalm i Santa Coloma de Farners. Algunes d’aquestes viles atresoren una tradició termal mil·lenària.

Aquests municipis catalans tenen una gran riquesa hidromineral constituïda per les aigües minerals, mineromedicinals i/o termals, declarades d’utilitat pública, amb propietats terapèutiques preventives per a la salut. Les propietats d’aquestes aigües singulars també proporcionen benestar, relaxació i equilibri al cos.

 

presentació Marca Catalunya Termal
presentació Marca Catalunya Termal

Vídeos

Catalunya Termal

Enllaços