Cartells per fomentar el civisme entre els amos dels gossos

Última revisió 17-03-2015 12:54
17/03/2015

L'Ajuntament ha instal·lat cartells per recordar a la ciutadania l’obligació de recollir els excrements dels seus animals de companyia.

Aquesta és una de les actuacions que s'ha portat a terme mb l’objectiu de vetllar pel bon estat de la via pública. La presència d’excrements provoca, no només incomoditat a la resta de vianants, sinó un risc evident per la salubritat. 

Les zones més conflictives, on s’augmentarà també la presència policial de paisà són el Passeig Congost, el Passeig, el parc dels Pinetons, el de Can Noguera, la plaça dels Tres Tombs, la zona verda del carrer Conxa Siquella i la ronda del Carril, entre d’altres.

Les sancions per no recollir els excrements dels animals de companyia poden arribar, en alguns casos, als 750 euros.

Per tal de potenciar la campanya, des dels plans d’ocupació municipal s’han convocat places d’agents cívics. Aquest persones informaran, sensibilitzaran i promouran que els amos dels gossos recullin els excrements. També actuaran en àmbits com la neteja i gestió de residus urbans i la mobilitat de vehicles i vianants, entre d'altres.

Cartell civisme gossos
Cartell civisme gossos