II Mostra de Curtmetratges

Última revisió 11-03-2015 09:14
11/03/2015

El Cafè del Teatre tornarà a acollir aquest divendres 13 de març una nova edició de la mostra de Curtmetratges de la Garriga a partir de les 20 h.

El primer dels curtmetratges que es passaran és el de Zona atemporal, realitzat per alumnes de l´escola Blanquerna de Barcelona, produït per la garriguenca Irene Mur i protagonitzat per Aida Flix i Montse Guallar. El curt parla sobre la relació d´una mare amb la seva filla i del temps.

La por d´un poeta a la fulla en blanc és el tema del segon curt escrit i dirigit pel garriguenc Gerard Dalmau i amb la direcció fotogràfica de la garriguenca Júlia Riu. Feuille Blanche. 

El tercer curt, de l´artista garriguenca Francesca Riu, és una al.legoria de la relació entre l´ésser humà emparat pel sistema capitalista i els recursos naturals. Protagonitzat per Manuela Porter i amb la música de Miquel Pujol, tots dos també de la Garriga, porta per títol Viatge forçat.

L'últim projecte que es visionarà serà El resto que explica la història d´un jove assassí en sèrie.

Cartell II mostra de cinema
Cartell II mostra de cinema