Espectacles locals al Teatre

Última revisió 09-03-2015 12:46
10/03/2015

L'aposta del Teatre de la Garriga pels grups locals es visualitza aquest mes de març amb tres actuacions. 

 

La companyia local Nats Teatre, amb les obra Molières (14 de març) i Espectres de Shakespeare (15 de març), i el Cor Sarabanda, amb l’espectacle Narcisa Freixas (21 de març). El preu de les actuacions serà de 8 euros i les entrades es poden comprar el mateix dia de les funcions o a www.ticketea.com.

Amb Molières, Nats Teatre torna a la Garriga i ho fa amb aquesta obra on deu actrius deñ segle XVII ennlesteixen els últims preparatius d'una obra a la qual assistirà el rei. Els nervis i els conflictes personals acaben sortint en un assaig final delirant amb un final inesperat.

I diumenge es podrà tornar a veure Espectres de Shakespeare, que es va fer el 2013 al cementiri de la Doma. L'espectacle fa un recorregut emocional per diverses obres del dramaturg anglès com Hamlet, Somni d'una nit d'estiu, Macbeth... El nexe comú entre les diferents històries són l'aparició d'espectres.

D'altra banda, des del Teatre es programarà pel 21 de març el concert del Cor Sarabanda que presentarà el disc de cançons de Narcisa Freixas. Originalment les obres estan escrites per a veu i piano però Mariona Castelar les ha adaptat per ser interpretades per un cor a cappella.

Cartell Espectacles 14-15 març Teatre
Cartell Espectacles 14-15 març Teatre

Vídeos

Cor Sarabanda

Et pot interessar