votar per unanimitat l'aprovació del Reglament d'arxiu municipal.

">

El Ple aprova el Reglament de l'arxiu

Última revisió 07-07-2015 13:27
27/02/2015

El Ple municipal del passat 25 de febrer va votar per unanimitat l'aprovació del Reglament d'arxiu municipal.

El Reglament municipal permetrà, segons l'alcaldessa Meritxell Budó, "que l'arxivera pugui treballar tal i com la llei ho estipula". La Garriga té des del passat setembre la figura d'una arxivera municipal que custodia i manté organitzada la documentació, tot garantint una gestió administrativa transparent i eficaç. Un altre dels objectius és garantir el dret a la informació de la ciutadania i vetllar per la protecció, recuperació i difusió del patrimoni documental del municipi. 

De tots els punts, destaca també l'aprovació del nou òrgan de control de concesions que supervisarà l’execució dels contractes, gestionarà les incidències i farà un informe anual dels serveis municipals gestionats per empreses externes com les Piscines municipals, Escola Bressol Municipal, Centre de visitants, Bar dels Pinetons, Bar del teatre, Recollida d’escombraries, Neteja de la via pública, Cementiri municipal, Casals infantils, Concessió d’aigües municipals i servei de manteniment, gestió i control de les zones d’estacionament regulat amb limitació horària de pagament (zona Blava) i gratuïtes (zona vermella). S'hi van incoporporar, a petició dels grups de solidaritat i del PSC els serveis de parcs i jardins i neteja edificis públics.

Al final del Ple, els regidors van tenir paraules de record per l'exdirector de la FUndació Martí l'Humà, Santi Cucurella, que havia mort aquell mateix dia d'una malaltia.