Dausà i Poltrona, aquest cap de setmana al Teatre

Última revisió 24-02-2015 14:33
25/02/2015

Joan Dausà, dissabte 28 de febrer, i Tortell Poltrona, diumenge 1 de març protagonitzaran un cap de setmana de luxe al Teatre de la Garriga-El Patronat.

Després de l’èxit inesperat del Jo mai mai, que els va portar a fer una gira de més de 80 concerts, i després de guanyar un premi Gaudí a la millor música original per la BSO de “Barcelona Nit d’estiu”, Joan Dausà encara ara la segona part de la gira del seu últim disc On seràs demà?.

En aquesta segona part de la gira, al format de piano i veu, se’ls suma una nova proposta, el de l’acompanyament de luxe d’un quartet de corda. El repte: seguir sorprenent, seguir sumant nou públic i, sobretot, seguir mantenint aquesta relació de complicitat i proximitat amb tots aquells que ja els segueixen.

I diumenge serà el torn de l'espectacle de Tortell Poltrona, un dels pioners europeus en la renovació del pallasso, amb un recull dels seus millors números. "Desafiant la por amb el no res, anant a l’absurd per retrobar el nord i cercant en els clàssics el punt de partida per navegar enllà” buscarà, com sempre, el riure.

Les entrades per a tots dos espectacles es poden comprar el mateix dia de les funcions a les taquilles del Teatre, o anticipadament a l’OAC de l’Ajuntament i a www.ticketea.com.

Vídeos

ON SERÉS DEMÉ? - JOAN DAUSÉ - Vídeo àlbum oficial

Et pot interessar