La Fornells Pla amb el Dia Internacional de les Dones

Última revisió 12-03-2015 15:36
13/03/2015

La celebració del dia internacional de la Dones és una bona efemèride perquè, segons la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella "es programi l’exposició Matujitos de vida, un treball de la creadora Alejandra Rubies, pintora, fotògrafa i performer, que s'inaugurarà el 15 de març.

“Matujitos, és segons la seva autora "la recerca per unir el meu origen mediterrani i la realitat berlinesa, una situació conflictiva i a vegades incompatible". Busco la fusió amb una altra disciplina artística, la música.  La seva plàstica evoca l’emoció i el sentiment viscut, des de la poètica, amb ulls de dona.

La mostra abasta part de la sèrie anomenada Matujitos de vida realitzada el 2009 a Berlín i aportacions noves per a l’ocasió, ara al 2015 a la Garriga. La inauguració, que es farà a les 12 h, comptarà amb una acció artística entre la mateixa pintora Alejandra Rubies i el music-autor Diego Paqué.

Alejandra Rubies Notermann, nascuda a Barcelona el 1966, desenvolupa la seva carrera entre Berlín, Varsòvia i Catalunya. Des dels anys 80 passa temporades a La Garriga, on s'hi instal·la la seva família.

La mostra es podrà veure fins el 26 d'abril, dissabtes de 17 a 19h i diumenges d'11h a 13h.

 

Cartell Exposició Fundació Fornells-Pla
Cartell Exposició Fundació Fornells-Pla