Alumnat d'Autisme la Garriga exposen al Caixa Fòrum

Última revisió 25-02-2015 09:36
18/02/2015

Fins el 24 de maig es pot visitar al Caixa Fòrum de Barcelona una exposició amb obres dels nois i noies d’Autisme la Garriga.

La mostra, sota el lema “Jo veig el que tu no veus”, és l’aproximació a la diversitat i l'excepcionalitat creativa de les persones diagnosticades de TEA.

Durant més d’un any, la pintora i professora d’art Marta Castelar, amb la col·laboració dels professionals d’Autisme la Garriga, ha treballat i aprofundit en la creativitat de les persones que són ateses a les instal·lacions de la Garriga mitjançant diferents tècniques, les quals han donat lloc a obres d’art d’una qualitat extraordinària.

Així, els nois i nois han experimentat amb tinta xina, gouache, ceres, aquarel·les, pols de gràfit i barres de gràfit...; emprant colors vius i/o pastels; amb colors similars o de contrast; pintant rítmicament o amb les dues mans alhora; amb capes clares i fosques; amb pintura aigualida; amb traços curts, llargs, esgrafiats i rascats; utilitzant simetries o fent regalims; amb pinzells i espàtules; amb rodets i retoladors; amb tampons sucant i pintant.