">

Passi continu del documental "La Doma, retaule dels garriguencs" en 3D.

Última revisió 30-10-2014 12:04
30/10/2014

El documental "La Doma, retaule dels garriguencs" es projectarà de forma contínua aquest cap de setmana.

Serà de 15h a 18h a la Capella Fonda, dins l'església de la Doma. Les projeccions són gratuïtes i les organitza l'associació La Garriga Secreta. Es faran coincidir amb l'estrena, també aquest cap de setmana, de la nova ruta guiada “La Doma: el tresor medieval de La Garriga”, que organitza el Centre de Visitants. El nou itinerari permetrà conèixer l’antiga església parroquial, els edificis de la domeria i el cementiri vell, que fa pocs mesos han passat a ser gestionats per l'Ajuntament.

El documental, que dura 12 minuts, explica la història d'aquesta església medieval que va ser la primera parroquial de la vila i del cementiri municipal, on es troben les restes de personages il.lustres com l'arquitecte modernista Manuel J. Raspall. També s'hi poden conèixer detalls de la seva peça més destacada: el retaule gòtic de Sant Esteve, del segle XV.

Com que la projecció és en 3 dimensions, La Garriga Secreta posarà a disposició de qui el vulgui visionar unes ulleres 3D.

El documental és complementari del llibre del mateix títol, fet per l’historiador Jordi Llimargas i el fotògraf Pepo Segura, que es va publicar a finals del 2012.

Aquest cap de semana es faran projeccions contínues d'un documental sobre el conjunt de La Doma
L'església parroquial de La Doma és la primera que hi va haver a La Garriga