L'Ajuntament dóna suport educatiu a les escoles

Última revisió 30-10-2014 10:55
29/10/2014

1753 alumnes de Primària es beneficien del Programa d’Activitats Culturals a les Escoles.

Fa més de 20 anys que l’Ajuntament organitza, cada curs, prop d’un centenar d’activitats culturals per a les escoles per tal de complementar l’oferta formativa dels centres del municipi.

Sota el nom de Programa d’Activitats Culturals a les Escoles (ACE), aquest curs s’organitzaran 9 sessions de teatre, 9 de música i 73 de tallers artístics. A més de donar suport a la tasca educativa de les escoles, el projecte vol potenciar la creació de nous públics, donar a conèixer diverses arts escèniques i permet aprendre diferents tècniques de les arts plàstiques.

La majoria de les propostes de teatre són professionals però també se n'ofereixen algunes interpretades per actors i actrius amateurs locals. A Cicle Superior, per exemple, fa 6 anys que es representa una obra de teatre fruit del treball que realitzen els alumnes del grup Dofins de l’Escoleta de Teatre, dirigits per en Joan Monells.

Actualment a l'ACE hi participen alumnes de P3 fins a 6è de Primària, procedents de les 5 escoles de La Garriga. Els centres, que participen en l’elecció de les activitats, estan molt satisfets del programa per la diversitat de disciplines artístiques que el configuren, així com perquè els permet oferir al seu alumnat un aprenentatge artístic de qualitat.