La Garriga, a la Conferència de ciutats per la Pau a la Mediterrània

Última revisió 27-10-2014 13:36
10/10/2014

La Garriga va assistir el 2 d'octubre passat a la Conferència per la Pau a la Mediterrània, que es va fer a Granollers.

Una xerrada de Federico Mayor Zaragoza. Director Fundación Cultura de Paz. Ex-director de la UNESCO (1987-1999), sobre com poden contribuir els municipis a una Declaració Universal de la Democràcia va encetar la jornada. També hi van participar Meir Margalit. Pacifista, ex-regidor de l’Ajuntament de Jerusalem. Director del Centre de Desenvolupament d’Iniciatives de Pau;Michel Cibot. Delegat general de l’AFCDRP-Alcaldes per la Pau França; i Armadans, director de Fundipau, entre d'altres.

La Conferència és un projecte conjunt de la Secció catalana d'Alcaldes per la Pau, l'AFCDRP-Mayors for Peace França i la ciutat de Biograd na Moru, a Croàcia, de la qual la Garriga en forma part. La trobada té per objectiu avançar en la creació de la xarxa Mediterrània d'Alcaldes per la Pau.

El nostre municipi és un dels impulsors de la creació de la xarxa catalana d'Alcaldes i Alcaldesses per la Pau, creada per dur a terme accions per al foment de la Pau, que són pròpies de la xarxa. En aquest sentit, el Consell Municipal de Cooperació al Desenvolupament de la Garriga, integrat pels grups municipals i entitats de cooperació internacional de la Garriga, van decidir fa uns mesos l'organització d'activitats al poble que donin a conèixer els valors de la Cultura de la Pau.

Conferència ciutats per la Pau
Conferència ciutats per la Pau