Dolors Castellà, nova alcaldessa

Última revisió 21-06-2019 12:20
17/06/2019

Dolors Castellà, candidata d'ERC amb Acord, ha estat escollida alcaldessa de la Garriga per a la legislatura 2019-2023. El ple de constitució del nou consistori es va fer dissabte 15 de juny a l'Auditori de l'Escola de Música, on Castellà va ser investida com a alcaldessa amb els 6 vots favorables de la seva formació i els 2 de la CUP. El PSC i C's van votar en blanc (amb 2 i 1 vot, respectivament), mentre que el candidat de Junts per la Garriga, el fins ara alcalde Jordi Pubill, va rebre els 6 vots favorables del seu grup. 

ERC amb Acord governarà en minoria i en solitari, tot cercant "suports puntuals" i "consensos" amb la resta de forces.  El Ple d'Organització, on es coneixerà el Cartipàs municipal, tindrà lloc el proper 26 de juny, com sempre a la Sala de Plens de l'Ajuntament. 

Al Ple, els 17 regidors i regidores electes van prendre possessió del seu càrrec. El Ple municipal per al període 2019-2023 estarà format per: Dolors Castellà, Lluís Marco, Neus Marrodan, Lluís Pote, Meritxell Catalán i Jordi Musequera (ERC amb Acord); Jordi Pubill, Montserrat Llobet, Joan Esteban, Xavier Bernaldo, Carlota Torné i Juliet Grau (Junts per la Garriga); Pep Tarradas i Irene Puig (CUP); Àlex Valiente i Carlos Martín (PSC), Ángel Guillén (C's).