Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 85
 • Campanya NOésNoLG 21 de juliol de 2017 Nova edició de la campanya N + O = NO

  L’Ajuntament torna a engegar la campanya N + O = NO per sensibilitzar sobre l’existència d’actituds masclistes que sovint passen desapercebudes perquè estan socialment normalitzades i que acostumen a produir-se, encara més, en entorns d’oci nocturn.

 • Espai Nits la Doma 21 de juliol de 2017 Els concerts de nit es tornaran a fer a l'Espai Nits la Doma

  Per segon any consecutiu, els concerts de nit es faran a la zona propera a la Doma, a la vora de l’aparcament de les Roques. 

 • Concurs instagram festa major la garriga 20 de juliol de 2017 Les 2 millors fotos de #FestaMajorLG a Instagram tindran premi

  L'Ajuntament i L Brou del Mestre tornen a convocar el concurs d'Instagrama per Festa Major i donaran premis a les dues millors fotos etiquetades amb #FestaMajorLG.

 • Sopar de Festa Major 20 de juliol de 2017 Ja es poden comprar els tiquets del sopar de Festa Major

  Els tiquets pel sopar de Festa Major es poden comprar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al dia 25.

 • Els Amics de les Arts 19 de juliol de 2017 Els Amics de les Arts, a l’Espai Nits la Doma

  El conegut grup de pop català Els Amics de les Arts actuaran a l’escenari de l’Espai Nits la Doma el dissabte 29 a la nit. 

 • Guanyador Festa Major 19 de juliol de 2017 Ian Sierra, autor del cartell de Festa Major

  Ian Sierra és l'autor del cartell de la Festa Major d'enguany.

 • Visita teatralitzada la Doma la Garriga 18 de juliol de 2017 La història de la Doma, explicada pels seus protagonistes

  Quatre personatges que posen a prova els límits del temps són els protagonistes de "L'Arxiu de Pedra", la visita teatralitzada nocturna que organitzen, per coneìxer la Doma, aquest divendres des del Centre de Visitants.

 • Bus nocturn C17 18 de juliol de 2017 Torna el Bus nocturn del projecte C17

  Aquest estiu torna el Bus Nocturn C17, que recorrerà les festes majors i altres concerts destinats a joves. L’objectiu d’aquest servei és el de facilitar la mobilitat nocturna durant actes d’oci nocturn a la comarca.

 • ruta pintxo 17 de juliol de 2017 La Ruta del Pintxo, del 20 al 27 de juliol

  La 7a edició de la Ruta del Pintxo de la Garriga, organitzada per Mexcla’t, comptarà aquest juliol amb la participació d’una quarantena d’establiments del municipi. Tots ells, oferiran una recepta pròpia, que el públic podrà degustar del 20 al 27 de juliol.

 • Liceu a la Fresca 17 de juliol de 2017 Òpera de Verdi

  Dins el cicle La Garriga nits d'estiu, el proper 21 de juliol a les 22 h, la plaça de l’Església acollirà una nova edició de l’activitat “Liceu a la Fresca” , aquest any amb l’òpera Il trovatore , de Verdi.

 • Esgarrinxada infantil 14 de juliol de 2017 Obertes les inscripcions de Festa Major

  La Festa Major compta amb una vintena d'activitats amb inscripció prèvia que cal fer a l'OAC, al web municipal, directament a les entitats o just abans de la sessió.

 • trial 14 de juliol de 2017 1r Trial 4x4

  L'Automòbil Club la Garriga organitza el cap de setmana del 22 i 23 de juliol el primer Trial 4X4 obert al públic en general.

 • casal agost la garriga 13 de juliol de 2017 Nou casal municipal a l’agost

  L’Ajuntament ha decidit ampliar l’oferta de casals municipals i, per primera vegada, n’obrirà un també per al mes d’agost.

 • tractament morrut 13 de juliol de 2017 Tractament fitosanitari pel control del Morrut de les Palmeres

  Des de l’Ajuntament de la Garriga s'informa que la propera matinada del 25 de juliol de les 22h a les 6h, l’empresa UTE La Garriga Verd, contractada pel manteniment del Verd Urbà de la Garriga, realitzarà un tractament fitosanitari pel control del Morrut de les Palmeres del costat del CAP i del Passeig dels Til·lers.

 • Ple 13 de juliol de 2017 Ple de balanç dels dos anys de legislatura

  La Garriga va celebrar ahir, per primera vegada, un Ple extraordinari sobre l’estat del municipi en què tant l’equip de govern com l’oposició van fer una valoració pública dels primers dos anys de la legislatura en curs.

 • gestor documental la garriga 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

 • Festa Major 2017 la Garriga 12 de juliol de 2017 Festa Major 2017, Descobreix-la

  Del 27 de juliol al 3 d’agost la Garriga celebra la seva esperada Festa Major, amb un programa dissenyat adaptar-se a tots els públics.

 • fanals escala església 11 de juliol de 2017 Recuperació dels fanals de l’escala de l’Església.

  Un grup de veïns han engegat una campanya per recuperar els fanals de l’escalinata de l’Església, que l'any 2009 van caure arran d'una forta ventada.

 • El Puntet dels dimecres 11 de juliol de 2017 Torna, a Can Ramos, el Puntet dels dimecres

  Cada dimecres del mes de juliol els jardins de Can Ramos acolliran, un any més, “El puntet dels dimecres”, un festival d’estiu organitzat per l’Aula de Música Moderna i Tradicional de la FUMH i per l’Associació d’Arts Escèniques El Gremi.

 • Biblioteca Núria Albó la Garriga 10 de juliol de 2017 Horaris d'estiu de la Biblioteca i la deixalleria

  La Biblioteca i la deixalleria són dos dels equipaments municipals que canvien l'horari durant l'estiu.

 • colònies gent gran 10 de juliol de 2017 Les Colònies de la Gent Gran, un èxit

  Una cinquantena de persones majors de 60 anys van participar a les Colònies d’Estiu de la Gent Gran de la Garriga, que organitzaven l’Ajuntament i l’Asil Hospital del 12 al 15 de juny.

 • El Niu 7 de juliol de 2017 Sopar del Botiguer

  Un centenar de comerciants del poble es reuniran el 7 de juliol al carrer Centre per gaudir del Sopar del Botiguer de l’Agrupació de Serveis i Comerciants (ASIC).

 • bandera espanyola 7 de juliol de 2017 La Garriga obligada per sentència a penjar la bandera espanyola

  L'Ajuntament de la Garriga va penjar, ahir, la bandera espanyola al terrat de l'edifici per imposició del govern central i en compliment d'una sentència judicial.

 • Ple sobre estat de la Garriga 6 de juliol de 2017 Debat sobre l’estat del municipi

  La Garriga celebrarà, el proper 12 de juliol a les 19 hores, un Ple extraordinari sobre l’estat del municipi. L’objectiu d’aquesta sessió plenària és debatre l’estat actual de la Garriga i analitzar la gestió municipal.

 • Renió amb veïnat 6 de juliol de 2017 Les obres del c. Banys comencen el 17 de juliol

  Ahir al vespre l'Ajuntament es va reunir reunir amb el veïnat i el comerç del c. Banys per exposar les últimes novetats sobre el projecte de reurbanització.

Pàgina 1 de 85
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37