Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 95
 • la Garriga impulsa 19 de març de 2018 Assessorament a les persones emprenedores

  El Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament ha creat un nou projecte. Sota el nom de “La Garriga Impulsa” oferirà assessorament especialitzat per a persones que tinguin una idea de negoci o bé que ja tinguin un negoci empresarial en funcionament.

 • la 6ª celebració del Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya 19 de març de 2018 Reconeixement a Protecció Civil la Garriga

  L'Associació de Voluntariat de Protecció Civil (AVPC) de la Garriga va rebre un reconeixement especial durant la 6ª celebració del Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya pel projecte de recollida de dades i registre de masies aïllades.

 • voluntariat 19 de març de 2018 Nova edició del Voluntariat per la llengua a la Garriga amb la lectura de poemes

  L'Oficina de Català va organitzar la celebració del Dia Mundial de la Poesia avançant-se uns dies a la data fixada per iniciar la nova edició del Voluntariat per la llengua.

 • infoparticipa 16 de març de 2018 Compliment del 100% dels indicadors de transparència per 4t any consecutiu

  El web de l'Ajuntament de la Garriga compleix, per quart cop consecutiu, el 100% dels 52 indicadors Infoparticipa, segons l’anàlisi realitzat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP). La Garriga és, a dia d'avui, l'únic municipi del Vallès Oriental amb la validació de tots els indicadors.

 • fira guia't 16 de març de 2018 Presència garriguenca a la Fira Guia’t

  L’EMAD, l’EME i l’institut Vil·la Romana participaran a la fira Guia’t que es farà els dies 20, 21 i 22 de març a la nau Dents de Serra de Roca Umbert de Granollers.

   

 • dones i diners 15 de març de 2018 “Dones i diners: una mirada diferent”

  Despertar la consciència sobre la relació específica de les dones amb els diners i de donar eines a les dones per a una millor gestió i independència econòmica és el principal objectiu de la xerrada “Dones i diners: una mirada diferent”, que organitzen el Servei d’Emprenedoria i l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament.

 • com sona 15 de març de 2018 Inici del projecte Com sona?

  Del 6 al 20 de març, més de 190 nens i nenes de primer de primària de les escoles de la Garriga participaran al Com sona l’Escola de Música?.

 • bossa solidària la garriga 15 de març de 2018 La Bossa Solidària busca col·laboradors

  La “Bossa solidària” busca col·laboradors per iniciar una nova etapa. El projecte recull aliments frescos (fruites, verdures i ous) durant el mercat del dissabte, per distribuir-los a famílies assignades pels Serveis Socials de l’Ajuntament.

   

 • sancho marraco 14 de març de 2018 Inici de les millores al carrer Sancho Marraco

  Ja han començat els treballs per millorar l’accessibilitat, la seguretat, l’enllumenat i l’arbrat del carrer Sancho Marraco.

 • giroi 14 de març de 2018 El Giroi tindrà una línia

  L’escola Giroi ha decidit convertir-se en escola d’una línia a partir del proper curs.

 • dia poesia 13 de març de 2018 Recital de poesia de l’alumnat de català

  L’Oficina de Català organitza el proper 16 de març un recital coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia.

 • duatló familiar la garriga 13 de març de 2018 Obertes les inscripcions de la Duatló familiar

  Ja estan obertes les inscripcions al Duatló familiar del Club Atletisme les Tortugues, que es farà el proper 7 d’abril a les 17 h.

 • Dia voluntariat protecció civil 12 de març de 2018 La Garriga acull el Dia del Voluntariat de Protecció Civil

  La Garriga acollirà el proper 17 de març el Dia del Voluntariat de Protecció Civil. La trobada vol fomentar la relació entre les associacions de Protecció Civil i també entre aquestes i la Direcció General de Protecció Civil, creant un espai per compartir experiències i coneixements.

 • lloguer 12 de març de 2018 Subvencions de l’Àrea d’Habitatge

  La situació actual del mercat immobiliari que ha propiciat un increment del preu de l’habitatge de lloguer, ha generat també un augment de les despeses relacionades amb la formalització de nous contractes.

 • ACADA 9 de març de 2018 Viatge d'intercanvi de l'alumnat d'ACADA

  L’alumnat d’ACADA fa aquesta setmana un viatge d’intercanvi a França per compartir experiències amb alumnes d’un programa similar d’adaptació curricular.

 • mostra art 8 de març de 2018 La Mostra d’Art del Dia Dones ret homenatge a Olga Sacharoff

  La mirada poètica, la subtil reflexió humorística que l’artista Olga Sacharroff fa de l’ordre establert, i de la parella en concret, ha estat el punt d'inspiració de l’edició d'aquest any de la Mostra d’Art de la Garriga, que organitza l’Àrea d’Igualtat amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

 • infimit 7 de març de 2018 Els In Crescendo d'Oh Happy Day actuen al Teatre

  El grup In Crescendo que es van fer populars gràcies a la participació al concurs de TV3 Oh Happy Day!, actuarà aquest dissabte a les 20 h al Teatre de la Garriga.

 • certamen lectura la garriga 7 de març de 2018 4 joves de la Garriga, a la semifinal del certamen de lectura en veu alta

  Els joves de la Garriga,‪ Candela Hernàndez del Sek Catalunya i Laia Rigola, Miquel Castillo i Anila Padrós de l'institut Vil·la Romana han passat a les semifinals del certamen de Lectura en veu alta al guanyar la prova que es va fer el 6 demarç passat al Teatre de la Garriga-El Patronat.

   

   

 • Dia Dones la Garriga 6 de març de 2018 Les dones són les protagonistes

  Amb motiu del Dia Internacional de les Dones (8 de març), l’Ajuntament torna a organitzar un cicle d’actes per denunciar, visualitzar i reflexionar sobre les situacions de desigualtat que, encara avui, viuen les dones.

 • cartell viladrau l agarriga 6 de març de 2018 Últim dia per apuntar-se a la Travessa Viladrau-la Garriga

  Avui és l'últim dia per apuntar-se a la Travessa Viladrau-laGarriga que es farà aquest diumenge 11 de març.

 • ràdio escola 5 de març de 2018 10 anys de Ràdio Pinetons

  El projecte Ràdio a l’escola , que impulsen conjuntament Els Pinetons i l’emissora municipal de la Garriga, compleix 10 anys aquest 2018. Per celebrar-ho, el centre educatiu i Ràdio Silenci han preparat un programa especial que s’emetrà el dissabte 10 de març, a les 12 del migdia, en directe des de l’auditori de l’Escola Municipal de Música​ Josep Aymerich.

 • masia la garriga 5 de març de 2018 Catàleg de masies per a situacions d'emergència

  Protecció Civil ha acabat d’enllestir el catàleg de les 17 masies i cases aïllades de la Garriga que ha de servir per localitzar i contactar amb la gent que hi viu en cas que succeeixi alguna emergència.

 • kimo kap 2 de març de 2018 Taller solidari de confecció de bandanes per a infants amb càncer

  La botiga Gates i Fils, l'AMPA de l'escola Puiggraciós i la mateixa escola han unit forces per organitzar el proper 3 de març un taller solidari de confecció de bandanes per a infants amb càncer.

 • portes obertes 2 de març de 2018 Portes obertes a escoles

  Les escoles i instituts de la Garriga organitzaran durant el mes de març i abril les jornades de portes obertes per tal que pares i mares puguin visitar els centres abans del període d'inscripció d’alumnes de P3 i 1r d’ESO. 

 • manipulacio fira botifarra la garriga 1 de març de 2018 Programació per als infants a la Fira de la Botifarra

  Els infants també podran gaudir aquest cap de setmana de la Fira de la Botifarra amb les múltiples activitats que s’organitzen.

Pàgina 1 de 95
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37