Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 118
 • Monogràfics a l'EME 17 de setembre de 2019 Monogràfics a l'EME

  Comença un nou curs i, amb ell, arrenca la formació que s’imparteix a l'Escola Municipal d'Educació (EME). 

 • Inici de curs 17 de setembre de 2019 L’inici de curs escolar, amb novetats

  El nou curs escolar ha començat amb diverses novetats als centres educatius públics de la Garriga.  Entre elles destaca l’ampliació de les línies de 1r d’ESO a l’Institut Manuel Blancafort, que ha passat de tenir-ne 4 en lloc de 3.

 • Nous parquímetres 16 de setembre de 2019 Canvis a la zona blava i vermella

  La Garriga ha modernitzat el seu servei de zona vermella i zona blava, que just avui estrena 15 nous parquímetres d'última generació. El servei ha canviat de concessionària i ara depèn de l’empresa Giropark. 

 • inscripcions català 16 de setembre de 2019 Inscripcions als cursos de català

  L'Oficina de Català organitza les inscripcions per als cursos de català del Vallès Oriental durant la segona quinzena de setembre.

 • Escoleta de Teatre 13 de setembre de 2019 Nouc curs de l'Escoleta de Teatre

  La Garriga compta, des de fa anys, amb una Escola de Teatre: una iniciativa que gestiona l’Associació Frec a Frec - amb el suport de l’Ajuntament- i que ofereix cursos de teatre per a diversos col·lectius i edats.

 • Mostra d'Art 12 de setembre de 2019 Inscripcions obertes a la 10a Mostra d'Art

  La Mostra d’Art de la Garriga, l’exposició col·lectiva que s’organitza dins els actes del 8M, arriba a la seva 10a edició. Les inscripcions per participar-hi ja són obertes i poden fer-se fins al 12 de novembre, tot omplint el formulari que s'adjunta en aquesta notícia. 

 • Diada 12 de setembre de 2019 L'acte institucional de la Diada omple l'Auditori

  L’Auditori de l’Escola de Música es va omplir ahir per acollir l’acte institucional organitzat des del consistori amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

 • Ruta del Vi 10 de setembre de 2019 Un passeig per les vinyes

  L’Associació Agrària ha preparat una nova edició de la Ruta el vi, que es farà el 15 de setembre.

 • Diada 10 de setembre de 2019 Diada Nacional: canvi d'ubicació de l'acte institucional

  L'acte institucional del consistori amb motiu de l'Onze de Setembre es farà, finalment, a l'Auditori de l'Escola de Música. El canvi d'ubicació -inicialment era previst celebrar-lo a la plaça de l'Església- es deu a la previsió d'inestabilitat meteorològica d'aquests dies. 

 • Aplec de la Sardana 9 de setembre de 2019 Diada Nacional de Catalunya

  Amb motiu de l’Onze de Setembre, l’Ajuntament celebrarà aquest dimecres un acte institucional, que tindrà lloc a les 10.30 h a la plaça de l’Església. En cas de pluja, es farà a l’Auditori de l’Escola de Música.

 • Taller Top 10 6 de setembre de 2019 Sessió clau sobre el pressupost participatiu

  El procés del pressupost participatiu 2019-2020, en què la ciutadania pot decidir el destí de 200.000 euros en inversions municipals, segueix el seu curs. El proper dijous 26 de setembre a les 19.30 h és la data fixada per a una nova sessió determinant: el taller Top10, a la Torre del Fanal, on es decidiran quines de les propostes rebudes passen a la votació final.

   

 • Ajuts de lloguer 4 de setembre de 2019 Convocatòria d’ajuts per al lloguer

  Ja es poden demanar els ajuts municipals per fer front al cost que suposa un nou contracte de lloguer.

 • Concurs_superlectores_superlectors 3 de setembre de 2019 Concurs de Superlectores i Superlectors

  Amb l'inici de curs a setembre, torna el concurs de la biblioteca Núria Albó per a Superlectores i Superlectors, adreçat a nenes i nens de 1r a 6è de Primària. 

 • Borsa Habitatge 3 de setembre de 2019 Mesures per impulsar la Borsa d’Habitatge

  Amb l’objectiu d’impulsar la Borsa d’Habitatge, l’Ajuntament ha creat dues línies d’ajut específiques per potenciar-ne l’ús.

 • Grallarriga1 2 de setembre de 2019 Grallarriga, els grallers de la Garriga: protagonistes a la Festa Major de Granollers

  El grup de música tradicional Grallarriga van inaugurar el passat 27 d'agost el Pique de Gralles de la Festa Major de la ciutat de Granollers, un any després de guanyar el Pique, a l'edició del 2018.

 • El Garric 182 2 de setembre de 2019 El curs arrenca amb El Garric 182

  Ja ha sortit el butlletí municipal del mes de setembre, que aquest mes dedica la seva portada al taller del pressupost participatiu que tindrà lloc el proper dia 26, a la Torre del Fanal. 

 • Servei comunitari 30 d'agost de 2019 Exercir la ciutadania des de joves

  Els centres d’ensenyament secundari obligatori (ESO) de la Garriga incorporaran aquest curs -alguns per primera vegada- el Servei Comunitari: un instrument pensat perquè l’alumnat desenvolupi la competència social i ciutadana.

 • Tast de la Mitja 28 d'agost de 2019 Obertes les inscripcions al Tast de la Mitja 2019

  Ja són obertes les inscripcions al Tast de la Mitja, la cursa que arriba el 26 d’octubre com a prèvia a la Mitja 2020.

 • Pista d'atletisme 27 d'agost de 2019 La Garriga tindrà una pista d’atletisme

  Amb l’objectiu de promoure l’activitat física de la població, s’ha iniciat els treballs per a la creació d’una pista d’atletisme a la zona de Can Terrers.

 • Botiga al Carrer 26 d'agost de 2019 Botiga al Carrer 2019

  La Botiga al Carrer 2019 se celebrarà el diumenge 1 de setembre al centre del poble.

 • can terrers 22 d'agost de 2019 La Garriga de fa 2.000 anys en imatges

  Dins del projecte “Can Terrers, 2.000 anys d’història en 4 passes”, i com a culminació de l’estudi arqueoconstructiu de la vil·la romana de Can Terrers que s’ha fet en els darrers anys, l’Ajuntament està desenvolupant  la reconstrucció virtual de la vil·la i la de diversos moments històrics de tot aquell sector del poble.

 • Agents d'Igualtat 20 d'agost de 2019 Joves agents d’igualtat

  Per seguir treballant per la implicació de la ciutadania en processos d’abordatge de les violències masclistes, l’Ajuntament va organitzar la formació Joves Agents d’Igualtat el 6 de juliol a la Torre del Fanal.

 • Cursos de català 16 d'agost de 2019 Català per a adults

  L'Oficina de Català presenta la nova oferta de cursos, que comencen el 30 de setembre.

 • Vista del conseller Jordi Puigneró 14 d'agost de 2019 Desplegament de la fibra òptica

  La fibra òptica connectarà la Garriga i Cànoves i Samalús, des de Cardedeu, en un tram de 15,1 quilòemtres que seguirà el recorregut de les carreteres BP-5107 i BV-5108. El tram portarà la fibra òptica fins a la cruïlla entre la carretera de Samalús i l’avinguda de Catalunya i, a partir d’aquí, l’Ajuntament podrà iniciar els treballs per fer-la arribar arreu del poble.

 • Ple municipal 12 d'agost de 2019 L’1 d’octubre de l'any que ve serà festa local

  El darrer ple municipal de juliol va declarar l’1 d’octubre – dia en què es va celebrar el referèndum sobre la independència de Catalunya l’any 2017- com a festa local.

Pàgina 1 de 118
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37