Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 121
 • Ascensor de la Sínia 13 de novembre de 2019 L'ascensor de la Sínia, en marxa

  L'ascensor de la Sínia ja funciona i permet connectar l'aparcament amb la plaça Doctor Montal, tot millorant-ne l'accessibilitat. L'horari de servei de 6 a 23 h cada dia, de dilluns a diumenge. 

 • Foment de la Pau 13 de novembre de 2019 Segueixen els actes pel foment de la pau

  El cicle d'actes La Garriga pel Foment de la Pau porta dues noves propostes al poble aquesta setmana.

 • Ple ordenances 12 de novembre de 2019 Increments i noves bonificacions en l’IBI

  El ple extraordinari celebrat dimecres 6 de novembre va servir per aprovar les ordenances fiscals per al proper exercici. Entre les modificacions aprovades, hi ha la introducció de noves bonificacions i alguns augments de l’Impost sobre Bens Immobles.

 • Administració electrònica 12 de novembre de 2019 Aprendre a fer tràmits electrònics

  La implantació de l’administració electrònica a l’Ajuntament ha suposat un canvi tant en la manera de treballar interna del consistori com en la seva relació amb la ciutadania, que disposa d’un sistema que li permet fer tràmits els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia i des de qualsevol lloc. 

 • Dinar d'aniversari del Far 12 de novembre de 2019 El Far celebra el seu 10è aniversari

  El passat 9 de novembre l’associació El Far va celebrar el seu 10è aniversari, en un emotiu acte on hi van assistir una setantena de persones. Durant la trobada, que es va fer al restaurant la Garrafa, es va fer un recorregut per la tasca feta des de l'associació.

 • Votació final dels pressupostos participatius 11 de novembre de 2019 Comencen les votacions del pressupost participatiu!

  El pressupost participatiu 2019-2020 és a punt de tancar-se i just ha entrat a la fase de votació final.

 • El Garric 184 11 de novembre de 2019 Els actes del 25-N, portada d'El Garric

  La programació amb motiu del 25-N, Dia internacional per a l'Eradicació de les Violències envers les Dones, és el tema de portada del butlletí d'aquest mes. 

 • Resultats Eleccions 10-N 11 de novembre de 2019 ERC guanya les eleccions del 10-N a la Garriga

  Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va guanyar ahir les eleccions del 10-N a la Garriga, on va registrar 2.701 vots (28,80% del total).

 • Garr... Riu! 8 de novembre de 2019 10 anys de Mexcla’t

  L'Associació Projecte Mexcla't celebra el seu 10è aniversari amb un cicle “Garr...Riu! Standup Comedy la Garriga”, que porta en diversos espais del poble monòlegs i espectacles diversos.

 • patge 7 de novembre de 2019 Vols fer de patge reial?

  Els Reis de l'Orient necessiten tota l’ajuda possible per poder visitar la Garriga.

 • Festival Silenci 7 de novembre de 2019 2a edició del Festival Silenci

  El Festival Silenci omplirà la Garriga de propostes musicals interessants els propers 8, 9 i 10 de desembre. Els concerts es celebraran en espais tan singulars com la nau de l’empresa Imesde, el taller d’Art String Luthier, l’antiga ferreteria Can Reig, la torre Anita, l’antiga embotelladora d’aigua Fournier, la casa Caritat  i el cinema Alhambra. 

 • Teatre 6 de novembre de 2019 Més de 600 persones passen pel Teatre durant el mes d’octubre

  El Teatre de la Garriga – El Patronat va registrar, el passat mes d’octubre, un públic de 620 persones en la suma dels tres espectacles que va acollir l’equipament: el concert de la pianista i compositora Clara Peya, que hi va presentar Estómac ; el concert familiar del grup Xiula, que va interpretar el seu darrer treball, Dintríssim , i el concert d’Elliott Murphy, que va actuar amb tota la seva banda al complet.

 • Calendari 5 de novembre de 2019 Subvencions del pagament de l’IBI

  Fins al dia 14 de novembre, les persones vídues i les famílies monoparentals poden sol·licitar a l’Ajuntament la concessió de subvencions per a fer front al pagament de l’Impost sobre Béns i Immobles.

 • Ruta de l'Oli 5 de novembre de 2019 La Ruta de l'Oli, aquest diumenge

  L'Associació Agrària de la Garriga organitza diumenge 10 de novembre la Ruta de l'Oli, que permetrà descobrir una part de la vida rural i de la pròpia història del poble. 

 • Campanya mascotes 31 d'octubre de 2019 Campanya adreçada a la gent que té animals

  L’Àrea de Salut de l’Ajuntament ha engegat una campanya per recordar a les persones que tenen animals de companyia l’obligació de censar-los a l’Ajuntament i d’identificar-los amb un mircroxip homologat.

 • Demostració gastronòmica 31 d'octubre de 2019 Cuinar amb productes de mercat

  Els actes de commemoració dels 60 anys del mercat van culminar, el passat 26 d’octubre, en una demostració gastronòmica a la plaça de l’Església, on els cuiners Albert Felipe (El Nou Trull) i Pau Gener (Vinòmic) van cuinar davant d’un públic curiós i animat amb la proposta.

 • Pantalles i joves 30 d'octubre de 2019 Formació per a prevenir l’ús problemàtic de pantalles en joves

  La Diputació de Barcelona, amb la col·laboració del Pla de Prevenció de Drogues i Prevenció de la Salut C17, organitza una formació per a la prevenció i detecció de l’ús problemàtic de pantalles en adolescents.

 • Projecte de cooperació 30 d'octubre de 2019 Defensa  i promoció dels drets humans i laborals a Colòmbia

  Un projecte per defensar, promocionar i vetllar pel compliment dels drets humans les llibertats sindicals a Colòmbia ha rebut, aquest 2019, un dels ajuts de cooperació al desenvolupament que cada any convoca l’Ajuntament.

 • Castanyada 29 d'octubre de 2019 Castanyada a la Garriga!

  La Garriga celebra la castanyada amb festes al Barri de Dalt i a la plaça de l’Església, i amb un túnel del terror a Can Mora.

 • Disconcerto 29 d'octubre de 2019 Música clàssica per a tots els públics

  L’Orquestra de Cambra de l’Empordà presentarà el 10 de novembre a les 17.30 h el seu darrer treball:  Desconcerto . Es tracta d'un concert teatral adreçat a tots els públics i es podrà veure al Teatre de la Garriga. Les entrades ja es poden comprar a www.teatrelagarriga.cat

 • Programes ocupabilitat 28 d'octubre de 2019 Programes per millorar l’ocupabilitat de la població

  Amb l’objectiu d’afavorir l’accés al mercat de treball de les persones inscrites al SLO, l’Ajuntament impulsa projectes específics de formació en competències tècniques i transversals.

 • logo ajuntament 28 d'octubre de 2019 Ple municipal del mes d'octubre

  El Ple de l’Ajuntament del mes d'octubre es farà el proper dimecres 30  a les 19 h. Es podrà seguir en directe per Ràdio Silencia i al twitter amb l'etiqueta #plelaGarriga

 • canvi hora 25 d'octubre de 2019 Aquest dissabte, canvi d'hora

  Aquest cap de setmana la nit de dissabte 26 d'octubre a diumenge 27 d'octubre es farà el canvi d'hora d'hivern i, a les tres, tornaran a ser les dues. 

 • Túnel del Terror 25 d'octubre de 2019 El Túnel del Terror, molt a prop

  El Túnel del Terror, que té preparades moltes sorpreses per a les persones que s’atreveixin a visitar-lo, es farà el 31 d’octubre a partir de les 20 h a Can Mora.  

 • 24 d'octubre de 2019 La Diputació facilita l’obtenció de crèdit a la Garriga per valor d’un milió d’euros

  Es tracta de dues línies de crèdit subvencionat per a inversions al poble, el Programa de Crèdit Local i la Caixa de Crèdit Local .

Pàgina 1 de 121
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37