Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 110
 • Torre del Fanal 20 de març de 2019 Moviment a la Torre del Fanal

  La Torre del Fanal va registrar, el 2018, un total de 9.395 persones en el conjunt de les diverses activitats que s’hi van organitzar.

 • bombers 19 de març de 2019 El Parc de Bombers de la Garriga, en funcionament

  La Garriga ja és la nova seu oficial del que durant més de 20 anys ha estat el Parc de Bombers s de Figaró-Montmany. Fa unes setmanes, el cos de bomberes i bombers voluntaris es va traslladar finalment a la nau situada al carrer Mil·lenari del municipi, al  polígon de Can Terrers.

 • Autopréstec 19 de març de 2019 Servei d'autopréstec a la Biblioteca

  La Biblioteca Núria Albó ja té disponible el servei d’autopréstec, que permet a les persones usuàries dur a terme les gestions de préstec, reserves i retorn de documents.

 • Neddermann 18 de març de 2019 Judit Neddermann, al Teatre de la Garriga

  El cicle Terra de Sons, organitzat per la Gatzara en col·laboració amb l’Ajuntament, porta a la Garriga un grapat de propostes musicals. Una d’elles és el concert de la cantautora Judit Neddermann, que el 23 de març presentarà el seu darrer disc ─ Nua (Satélite K, 2018)─ al Teatre. 

 • ogr 15 de març de 2019 Nou servei de cita prèvia a l'Organisme de Gestió Tributària

  L'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) posa en marxa, a partir de l'1 de març, el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d'oficines.

 • segell infoparticipa la garriga 14 de març de 2019 La Garriga rep per cinquè any consecutiu el Segell Infoparticipa

  La UAB va lliurar, ahir,  el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local a l'Ajuntament de la Garriga, com un dels 32 municipis que compleix el 100% dels 52 indicadors.

 • Emergeix 13 de març de 2019 6a edició del programa Emergeix

  Un total de 12 veïns i veïnes majors de 40 anys i en situació d’atur participen, aquests dies, en la 6a edició del Projecte Emergeix. Es tracta d’un programa del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament que pretén millorar l’ocupabilitat d’aquestes persones, i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 • Cens electoral 12 de març de 2019 Consulta de cens electoral i vot per correu

  Ja es pot consultar el cens electoral de les eleccions a les Corts Generals previstes per diumenge 28 d’abril. El cens actual es va tancar el dia 1 de gener i conté els moviments comunicats al padró d’habitants fins al 28 de desembre de 2018, tant  de l’electorat nacional resident a Catalunya com de l'electorat nacional resident absent (que viu a l’estranger) amb majoria d’edat.

   

 • Retorn de la llúdriga 12 de març de 2019 Exposició sobre el retorn de la llúdriga

  Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, a la Biblioteca Núria Albó s'hi pot visitar l'exposició itinerant “El retorn de la llúdriga a la conca del Besòs". La mostra estarà oberta fins al dia 25 de març. 

   

   

   

 • Curs TIC 11 de març de 2019 Taller sobre ús de les TIC

  El Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17 organitza un taller gratuït sobre el bon un de les TIC en l’àmbit familiar.

 • Processionària 11 de març de 2019 Control de la processionària

  Des de finals de la setmana passada, els equips de manteniment de zones verdes de la Garriga estan treballant en el seguiment i control de la processionària.

 • 8M 7 de març de 2019 Concentració amb motiu del 8M

  Amb motiu del 8M l’Ajuntament de la Garriga ha convocat, demà divendres a les 12 h, una concentració a la plaça de l’Església, just al davant del consistori, per donar suport i adherir-se a la mobilització feminista. A la concentració es llegirà el manifest institucional del Dia Internacional de les Dones 2019. 

 • Fira Botifarra infantils 7 de març de 2019 La Fira de la Botifarra, també pels infants!

  La canalla també podrà gaudir de la 8a edició de la Fira de la Botifarra amb un munt d’activitats i jocs, ubicats a la Plaça de Can Dachs.

 • Cursos entitats 7 de març de 2019 Cursos per a entitats

  Dins les accions de formació que l’Ajuntament brinda a entitats i associacions, el proper 9 de març es durà a terme el curs “Wordpress inicial”, pensat per crear pàgines web.

 • Fira Botifarra 6 de març de 2019 Novetats a la Fira de la Botifarra

  La 8a edició de la Fira de la Botifarra ve carregada de novetats: la Bombolla dels Gustos, l’espai dedicat als infants a la plaça de Can Dachs i la tapa solidària de la cuinera Ada Parellada.

 • Parelles Artístiques 6 de març de 2019 Exposició de parelles artístiques

  Un cop més, l’associació El Far organitza l’exposició Parelles Artístiques , una mostra d’obres realitzades per parelles formades per dues persones artistes, una de les quals vinculada a recursos de salut mental.

 • Treballs Recerca 5 de març de 2019 Exposició de Treballs Recerca i xerrada amb Joan-Lluís Lluís

  Alumnat de Batxillerat de l’Institut Manuel Blancafort, l’Institut Vil·la Romana i el Sek Catalunya presenta els seus Treballs de Recerca en una exposició pública on hi és convidada tota la ciutadania.

 • A l'ombra dels fusells 5 de març de 2019 Dones i Guerra Civil

  Dissabte 9 de març a les 20 h, al refugi de l’estació, es representa l’espectacle teatral A l’ombra dels fusells. Dones que creen història , un recorregut per textos de dones que van viure en primera persona la Guerra Civil i l’exili.

 • Sessió informativa POUM 4 de març de 2019 Sessió informativa sobre el POUM al Teatre el proper 7 de març

  El procés participatiu per definir el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) té una nova cita el 7 de març a les 19 h al Teatre de la Garriga, on es presentaran les tres propostes que s’han elaborat a partir de les aportacions de la ciutadania i el personal tècnic.

 • Tapa solidària Ada Parellada 4 de març de 2019 Ada Parellada inaugurarà la 8a Fira de la Botifarra

  Ada Parellada, cuinera del restaurant Semproniana, serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la cita, dissabte 9 de març a les 12 h.

 • visita conseller bombers 1 de març de 2019 El parc de bombers de la Garriga, a punt per entrar en funcionament

  El conseller d’Interior, Miquel Buch, i l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, han visitat la nova nau que ha d’allotjar el parc de Bombers Voluntaris (actualment al Figaró-Montmany), i que es preveu que entri en funcionament en les properes setmanes, un cop enllestits els darrers retocs.

 • Garric març 2019 1 de març de 2019 La Fira de la Botifarra, a "El Garric" del mes de març

  La 8a edició de la Fira de la Botifarra és el tema de portada del butlletí municipal del mes de març. La revista explica les novetats i activitats programades al voltant d’aquesta cita, ja ineludible a la Garriga.

 • POUM 28 de febrer de 2019 El plenari aprova per unanimitat l’Avanç de la revisió del POUM

  La sessió plenària del mes de febrer va aprovar per unanimitat l’aprovació de l'Avanç de la revisió del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la Garriga, un document que aporta tres propostes d’ordenació del territori i ofereix també les eines per fer efectiva la participació ciutadana en el procés.

 • 8M 28 de febrer de 2019 Cicle d’actes al voltant del Dia de les Dones 2019

  Per seguir denunciant les desigualtats per raó de gènere existents en tots els àmbits de la societat, des de l’Ajuntament (i entitats i col·lectius feministes) s’ha programat un cicle amb motiu del Dia Internacional de les Dones (8 de març). El primer acte tindrà lloc aquest diumenge 3 de març: una trobada a la Torre del Fanal per preparar la vaga feminista i elaborar pancartes i materials per assistir a la manifestació del 8M a Barcelona.

 • Caldera biomassa 27 de febrer de 2019 La caldera de biomassa ja escalfa el pavelló de Can Noguera

  La xarxa de calor, connectada ja al pavelló esportiu, ha entrat en funcionament, en mode de proves.

Pàgina 1 de 110
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37