Afectacions de trànsit durant la Festa Major 2017

Divendres, 28 de juliol de 2017 a les 00:00

Des del 27 al 30 de juliol i 3 d’agost.

Un any mes,  i amb motiu dels actes programats de la Festa Major es preveuen les afectacions a la mobilitat següents:

FIRA D’ATRACCIONS

A les 08.00 hores del dia 24 de juliol quedarà tallada la zona de la fira d’atraccions i no estarà permés estacionar, al carrer Mil·lenari de Catalunya, entre c. Berguedà i c. Moianès, i romandrà tancada fins a finalitzar els actes de la Festa Major.

CARRER BANYS

A les 17.30 hores del dia 30 de juliol es tallarà el trànsit al carrer Banys, entre carrer Vinyals i carrer Ramon Pascual, amb motiu de la desfilada de mascotes.

El PASSEIG

A les 17.00 hores del dia 28 i 29 de juliol es tallarà el Passeig, entre plaça Silenci i carrer Mina amb motiu d’activitats familiars.

A les 19.00 hores del dia 28 de juliol es tallarà el Passeig, entre el carrer Ametlla i avinguda Onze Setembre amb motiu de Jam de Dansa

A les 11.00 hores del dia 30 de juliol es tallarà el Passeig, entre plaça Silenci i carrer Mina amb motiu de matinal pagesa .

PLAÇA ANNA RAVELL

A les 23.00 hores del dia 26 de juliol es tancarà l’accés a l’aparcament de la plaça Anna Ravell (pista núm.1), i romandrà tancat fins a finalitzar els actes de Festa Major.

CARRER DEL BOSC

A les 8.00 hores del dia 29 de juliol es tallarà el carrer del Bosc i no estarà permés estacionar, entre el carrer Guinardó i el Passeig, amb motiu d’activitats d’aigua.

PLAÇA DOCTOR VICH

A les 16.00 hores del dia 26 de juliol  es tallarà al trànsit i no estarà permès estacionar a  la plaça Doctor Vich i romandrà tancada fins a finalitzar els actes de la Festa Major.

CARRER ROSSELLÓ

A les 8.00 hores del dia 30 de juliol es tallarà el carrer del Rosselló i no estarà permés estacionar, entre el carrer Guinardó i el Passeig, amb motiu del Tobogan aquàtic urbà

PLAÇA SANTA ISABEL

A les 21.00 hores del dia 28 de juliol es tallarà el trànsit al carrer Banys entre carretera de Ametlla i el carrer Figueral, amb motiu del karaoke d’Amics de Ràdio Silenci.

A les 17.00 hores del dia 29 i 30 de juliol es tallarà el trànsit al carrer Banys, entre carretera de Ametlla i el carrer Figueral, amb motiu de Titelles i del campionat mundial de beure orxata.

PASSEIG DELS TIL·LERS

A les 15.30 hores del dia 30 de juliol es tallarà el trànsit i no estarà permès l’estacionament al passeig dels Til·lers, entre el carrer Cardedeu fins a la plaça de l’Església, amb motiu de l’escalada al campanar.

NOSTRA SENYORA DE LA SALUT

A les 17.00 hores del dia 26 de juliol s’anirà  restringuint l’accés de forma puntual fins a finalitzar els actes de Festa Major

ESPAI NITS A LA DOMA

A partir de les 20.00 hores fins a les 07.00 hores, el dia 27, 28, 29 i 30 de juliol es tallarà la circulació i no estarà permès  l’estacionament als carrers següents:

Avinguda Sant Esteve amb carrer Artesans, carrer Maduixers (accés cementeri), carrer Maduixers amb Torrent Can Boget, carrer Maduixers al pàrquing del camp futbol, i Torrent Plandiura amb passeig Congost.

CORREFOC

A les 18.00 hores del dia 27 de juliol talls puntuals de trànsit durant el recorregut, i es tancarà parcialment la circulació. A les 20.00 hores es tallarà totalment, i no estarà permés estacionar als següents carrers:

Recorregut: plaça Dr. Vich, plaça de les Oliveres, passeig dels Til·lers (tram des del carrer Cardedeu fins a  Ronda Carril), ronda del Carril ( entre Ps Til·lers i Ignasi Sala), c. Figueral ( entre Banys i Sant Francesc), c. Sant Francesc ( entre Figueral i Doma), c. de la Doma i plaça Can Dachs.

CURSA POPULAR

A  les 20.30 hores del dia 29 de juliol es realitzaran talls puntuals de trànsit durant el recorregut, que afectarà els carrers següents:

Sortida: Mil·lenari de Catalunya (pista núm. 2), avinguda Jacint Verdaguer, plaça Narcisa Freixas, Bosc de Malhivern, Passeig,  plaça Narcisa Freixas, avinguda Jacint Verdaguer i Mil·lenari de Catalunya (pista núm. 2).

BICICLETADA  POPULAR

A  les 19.00 hores del dia 29 de juliol es realitzaran talls puntuals al llarg del recorregut, que afectarà els carrers següents:

Plaça del Silenci, El Passeig, plaça de Narcisa Freixa, N152z (REAGRUPAMENT),  N152z (carril bici), carrer Barcelona, carrer Vulcà, avinguda Generalitat, carrer Can Terrés, passatge Vila romana, carretera Nova (carril bici), carrer dels Satèl·lits, carretera Ametlla (REAGRUPAMENT), carretera Nova (carril bici), parc del pont de la Doma (camí dels Horts), avinguda de l’Avi Musquera (REAGRUPAMENT), passeig Congost, carrer Can Noguera, carrer de la Rasa, carrer Camp Cirés, carrer Calàbria (REAGRUPAMENT), carrer Torrent de la Cova, carrer Cardedeu, plaça de les Oliveres, passeig dels Til·lers, ronda del Carril, carrer Castell, i plaça del Silenci.

Horari:  
Darrera actualització: 02.08.2017 | 20:27